یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چند بار رفتم، چون شوهرم با ماشین میره سرکار ما باید با اسنپ بریم. هربار پول اسنپ و یه خرید کوچولو، کلی پولش میشه. پنج شش بار اینطوری برم بیرون جیبمون خالی میشه
عزیزم با همسرت صحبت کن و ازش بخواه حداقل یک روز در هفته رو به تفریح شما و بچه ها اختصاص بدهند .. آنقدر وابسته به ایشون نباش و برای خودتون برنامه ریزی کن .. یک روز در هفته با بچه ها برید پارک نزدیک خونه میتونی ساندویچ درست کنید و پیک نیک وار برید خوش بگذرونید .. همسرت که اومدن ماشین رو برداری و یک روز در هفته به منزل مادرتون برید و شام رو دور هم بخورید .. یک شب هم به منزل مادر همسرت برید ..یکی از روزهارو هم به خودت اختصاص بده.. بچه هارو به همسرت بسپار و برو بیرون ..پپیاده روی .خرید .. رفتن به کافه ..