2777
2789

شوهرم صبحها میره سرکار تاعصر.‌عصر میاد خونه و میخوابه و استراحت میکنه تا فردا صبحش. که دوباره بره سرکار.

نه خرید میکنه برا خونه

نه ما رو خونه مامانش یا مامانم میبره

نه ما رو میبره بیرون

منم با دوتا بچه تو خونه خسته میشم،نمیدونم چکار کنم 

شما جای من بودید چکار می‌کردید؟

CafeMom Tickers

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزا برید بیرون  با بچها

کجا برم؟ 

چند بار رفتم، چون شوهرم با ماشین میره سرکار ما باید با اسنپ بریم. هربار پول اسنپ و یه خرید کوچولو، کلی پولش میشه. پنج شش بار اینطوری برم بیرون جیبمون خالی میشه

CafeMom Tickers
سخته واقعا ؛ البته همسرتم تقصیری نداره شغلش اینطوره و حق داره خسته بشه بنظرم برنامه ریزی کنید برای ...

مثلا امشب بهش گفتم بیا بریم بیرون یه دور بزنیم، یه بستنی برا بچه‌ها بخریم. برگردیم

میدونی چی گفت؟

گفت من الان دستشویی دارم حال ندارم برم،تو میگی پاشو بریم بیرون؟

CafeMom Tickers

تازه، من چون دو تا دختر پشت سرهم دارم. دوتاش دانش اموزن. کلاسهاشون آنلاینه. خیلی ازم وقت و انرژی میگیره.

خودمم شاغلم، کارهای خونه هم هست.

اصلا عصر که میشه انرژی ندارم

دوست دارم شوهرم دست ما رو بگیره و ببره بیرون. که حال ندارع😐

CafeMom Tickers

عزیزم با همسرت صحبت کن و ازش بخواه حداقل یک روز در هفته رو به تفریح شما و بچه ها اختصاص بدهند .. آنقدر وابسته به ایشون نباش و برای خودتون برنامه ریزی کن .. یک روز در هفته با بچه ها برید پارک نزدیک خونه میتونی ساندویچ درست کنید و پیک نیک وار برید خوش بگذرونید .. همسرت که اومدن ماشین رو برداری و یک روز در هفته به منزل مادرتون برید و شام رو دور هم بخورید .. یک شب هم به منزل مادر همسرت برید ..یکی از روزهارو هم به خودت اختصاص بده.. بچه هارو به همسرت بسپار و برو بیرون ..پپیاده روی .‌خرید .. رفتن به کافه ..