2777
2789
عنوان

میشه لطفا برام یه فا ل بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 19 پست
این اومد:  دوست گرامی و صاحب ف٫ال , خستگی و ناامیدی در زندگی مخصوصا در این دوران اصلا به شما ک ...

مرسی ازت عزیزم. لطف کردی برات حمد خوندم

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
مرسی ازت عزیزم. لطف کردی برات حمد خوندم

قربانت ⁦♥️⁩

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ممنون میشم  

سلام بانو شبتون بخیر.

این هایی که میگم حالات کلی هستند چون انسانها از شرایط همدیگه اگاه نیستند.

هدف خلقت ما در یک کلام توحید هست، یعنی خیلی ساده و روان "لا اله الا الله"

پس وقتی میگیم الله خالق من هست باید برای رضایتش تلاش کنم و اصلا جز در کنار خدا با یاد خدا به ارامش نمیرسیم :"الا بذکر الله تطمئن القلوب" و کارهامون باید برای رضایت خدا باشه. 

ما مثل بچه ای هستیم که وقتی مادرش رو گم کنه، پریشان و بیقرار میشه و هرکسی بخواد بغلش کنه گریه میکنه، وقتی مادر رو پیدا کرد آروم میشه.

ماهم منبع آرامشمون خداست و پناهگاهمون فقط خودشه، پس اگر مشکلی پیش امد جایی جز آغوش خدا ارام نمیشیم و اصلا جز خدا کسی نمیتونه.

وقتی مشکلی پیش میاد، چند حالت داره. یا از گناهان ماست و کفاره اعمال ما که باید استعفار و توبه کرد

یا امتحان هست و پرورش و افزایش درجه و...

کاری که باید بکنیم اینه که استعفار بکنیم و توکل بکنیم و توسل بکنیم و صبر و تفکر. البته این کارها نختص مشکلات نیست و همیشه باید انجام بدیم. اینها یعنی چی؟

یعنی اینکه اول یک دور بشینیم خودمون رو بررسی کنیم اشتباهاتمون رو دربیازیم بگیم خدایا پشیمان میخوام بندگیت رو بکنم ببخش من رو و دستم رو بگیر و اصلاحم بکن، و تلاش کنیم برای تغییر. توکل بکنیم و توکل یعنی این که هر خواسته ای دتریم به خدا بگیم و امیدی به غیر خدا نداشته باشیم حتی ذره ای و یقین داشته باشیم خدا اگر نخواد برگی از درخت نمیوفته و اگر بخواد کن فیکون میکنه و از رحمتش ناامید نباشیم که ارحم الراحمینه و میدونه تو دلمون چی میگذره و درماندگیمون رو ببریم پیش خودش و مشکلمون رو بگیم و بگیم خدایا هرطور خودت صلاح میدونی حل کن و راضی بشیم به رضاش و یقین داشته باشیم جز خیر و سعادت برامون نمیخواد، دعا کنیم و از دعا ناامید نشیم، و توکل و توسل باهم باید باشه، مادر ما حضرت زهرا(س) حتی یک دختر شیعه رو هم شفا دادند و بهشون نظر کردند، ما که دیگه شیعه هستیم. باید تمام پناهمون خدا و نمایندگانش اهل بیت علیهم السلام باشند.

اما از اعمال و دعاهای خوب و مجرب، اول که گفتیم ترک گناه یعنی کلا ترک محرمان و انجام واجبات. گناه دعارو حبس میکنه. نماز اول وقت رو که قبل هرچیزی گفتند خیلی مهم و اساسیه و پایه هست، نماز شب عالیه و با کلمات نمیشه کلا توصیف کرد این اعمال رو، هم برای اخرت هم مشکلات و حوائج دنیوی، زیارت عاشورا عالیه یک تاپیک دارم از اثراتش میفرستم حتما بخونید، ذکر صلوات و استغفار عالی، حدیث کسا و نماز امام زمان(عج) عالی، زیارت آل یاسین و...

هر روز با امام زمانمون(عج) صحبت کنیم درد و دل کنیم با زبان ساده، محاله کمک بخوایم و کمک نکنند، زندگیمون عوض میشه امام زمانی میشه ان شاالله

یک مسئله مهم هم دعا برای سلامتی و ظهور اماممون هست چون خود اماممون فرمودند ":برای تعجیل در فرج من بسیار دعا کنید که گشایش شما در آن است"

یعنی تو همین دعا کردن برای فرج، گشایش خودمون هم حاصل میشه. دعای فرج(الهی عظم البلا) رو زیاد بخونیم حداقل روزی یکبار. امید داشته باشیم چون خدا خیلی مهربانه و تمام کارهاش از روی حکمت و مهربانیش هست و هرگز بنده اش رو رها نمیکنه خودش فرموده.

و در نهایت باز هم میگم اینها حرفهای کلی بود از دین، اما میدونم شما بانوی خوب و دل پاکی هستید و التماس دعا دارم🙏

🍃ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا/وقتی که سفینه النجات است حسین(ع)🍃

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تاپیک اثار زیارت عاشورا:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4909266/رفع-شبهاتی-در-مورد-زیارت-عاشورا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀