2777
2789
عنوان

اسمشو میبینم

232 بازدید | 11 پست

سلام 

اسم یه نفری(اقا ) 

همش یا دارم میشنوم یا میبینم()در طول روز 

و امروز اینجوری شدم

و امروز هم با این آقا آشنا شدم

مثلا آهنگ گوش میدم  اسم خواننده اسم اونه

اسکرین شات میبینم  اسم اون توشه

بنظرتون چیز خاصیه🦥🙄😂

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ن گردن افتادس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله توهمه    

نه😂😂

خب میگم میشنوم ؛میبینم

توهم نمیزنم😂

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

کاملا درسته و اثبات شدست وقتی به چیزی مدام فکر می کنی به کائنات ارتعاش میفرستی و اون چیز در واقعیت به وقوع می پیونده حتی گفته شده اگه میخواین چیزی وارد زندگیتون بشه قبلش خودتونو براش آماده کنید 

😁😁😁 چون با اون اقا آشنا شدی بیشتر حساس شدی رو این اسم😃😂 وگرنه خیلی از اسما رو ما هر روز میبین ...

شاید

داری عاشقش میشی انگار

نه فکر نکنم

خاستگارمه ولی حس ندارم

مثل خودمی من یکی دیگه رو دوس دارم اونوقت یکی دیگه هرشب میاد تو خوابم 

اره🤕🤕