چندوقت دنبال دوستی بودم حالا که پیدا کردم واقعا همش استرس دارم اخه گفتم فقط در حد تلفنی باشه فعلا تااخلاقش بیاد دستم .اون اصرار داره بیاد خونم رفت وامد کنیم من واقعا اونو هنوز کامل نشناختم نمیخوام فعلا رفت وامد کنم بنظرتون چ کنم اشنا هم هست بهش بگم چی که ناراحت نشه .اخه واقعا کسی که هنوز چهار کلمه حضوری صحبت نکردیم یهو بیاد خونه واقعا استرس میگیرم
[QUOTE=227113143]ببخشید فکرکردم گفتی چندوقت دنبال دوست پسر بودی😄😂[/QUOTEحالا راهنماییم کن چ کنم مم ...
وقتی من خودم حتی با فامیلم خیلی کم رفت و آمد میکنم چطور راهنماییت کنم😄بنظرم بش بگو خونه چیه بابا من تو خونه پوسیدم بیا باهم بریم خرید یا کافه و اینجور جاها دلمون وا شه
سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
وقتی من خودم حتی با فامیلم خیلی کم رفت و آمد میکنم چطور راهنماییت کنم😄بنظرم بش بگو خونه چیه بابا من ...
😂😂😂😂بخدا خودم اصلا فک نمیکردم اینو بگه .گفتم شاید فقط دوست مجازی باشیم یا مثلا سالی یه بار همدیگرو جایی ببینیم نخواستم رفت وامد خانوادگی داشته باشیم نمیدونم چ بدشانسیه .اصلا توش موندم اخه هیچ امادگی ندارم که باهاش روبرو بشم تو خونه