2777
2789
امضات چی میگه؟؟؟

ببخشید فکرکردم گفتی چندوقت دنبال دوست پسر بودی😄😂

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=227113143]ببخشید فکرکردم گفتی چندوقت دنبال دوست پسر بودی😄😂[/QUOTEحالا راهنماییم کن چ کنم مم ...

وقتی من خودم حتی با فامیلم خیلی کم رفت و آمد میکنم چطور راهنماییت کنم😄بنظرم بش بگو خونه چیه بابا من تو خونه پوسیدم بیا باهم بریم خرید یا کافه و اینجور جاها دلمون وا شه

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
وقتی من خودم حتی با فامیلم خیلی کم رفت و آمد میکنم چطور راهنماییت کنم😄بنظرم بش بگو خونه چیه بابا من ...

😂😂😂😂بخدا خودم اصلا فک نمیکردم اینو بگه .گفتم شاید فقط دوست مجازی باشیم یا مثلا سالی یه بار همدیگرو جایی ببینیم نخواستم رفت وامد خانوادگی داشته باشیم نمیدونم چ بدشانسیه .اصلا توش موندم اخه هیچ امادگی ندارم که باهاش روبرو بشم تو خونه 

همسرم شاه من است 

اصلا احساس میکنم اخلاقمون باهم جور نیست اون بعضی چیزارو رعایت نمیکنه من خیلی به بعضی مسایل اهمیت میدم نمیدونم چیکار کنم تااصلا دست از سرم برداره 

همسرم شاه من است 
وقتی من خودم حتی با فامیلم خیلی کم رفت و آمد میکنم چطور راهنماییت کنم😄بنظرم بش بگو خونه چیه بابا من ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی اخه گفتی بختیاریم منم لرم .گینش بام که گفتی خندم گرفت 😂

همسرم شاه من است 
😂😂😂😂بخدا خودم اصلا فک نمیکردم اینو بگه .گفتم شاید فقط دوست مجازی باشیم یا مثلا سالی یه بار همدیگ ...

بنظرم چون آشناست اشکال نداره یبار بیاد خونت ولی خواهرت یا مادرتم دعوت کن که اون زیاد فرصت نکنه باهات صمیمی بشه و کم کم و به مرور ازش فاصله بگیر

بنظرم چون آشناست اشکال نداره یبار بیاد خونت ولی خواهرت یا مادرتم دعوت کن که اون زیاد فرصت نکنه باهات ...

اها باشه چشم .اخه گفتم الان کاری کنم ازش فاصله بگیرم قبل از اومدن😂

همسرم شاه من است 
میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی اخه گفتی بختیاریم منم لرم .گینش بام که گفتی خندم گرفت 😂

عزیزم تا حالا درخواست دوستی قبول نکردم اصلا نمیدونم چطوری هس😅😂 ولی شما چون گفتی لری قبول کردم😍لر کجایی؟

اها باشه چشم .اخه گفتم الان کاری کنم ازش فاصله بگیرم قبل از اومدن😂

دیگه فایده نداره دیر شده😂