2777
2789

اول بی محلی

توجمع پیششون نشین و تلاش نکن که جواب متلکای غیرمستقیمشونو بدی

مجبور شدی کنارشون بشینی باز جواب متلکای غیرمستقیمشونو نده

مستقیم متلک انداختن جواب بده

مستقیم یعنی اگه مستقیم به خودت گفتن جواب بده غیرمستقیم شنیدی جواب نده باهرکدوم تنها بودی بی محلی اگه متلک انداختن جواب بده

با خوانواده شوهر باید مثل یک اقوام دور باشی 

نه قطع رابطه کنی نه زیاد باشی

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

من همش سعی میکردم بپرم کنار مادرشوهربشینم که چی اونم از سه حرفش دوحرفشو متلک مینداخت منم تصمیم گرفته بودم جواب بدم دیدم دارم دیوونه میشم فکرمیکنم عنوانی که نوشتم و به کارببندم بهتر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل وقت و انرژی و انگیزه من سر فکرای هیچ و پوچ رفت کاش میشد کلا از مغزم پاکشون کنم

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
غیرمستقیم و مستقیم ندارع من جواب میدم😊

نه غیرمستقیما به یه ورتم نباشه

میدونی چرا من خیلی حساس شده بودم هرحرفی میزدن فکرمیکردم دارن بمن تیکه میندازن توجمع اول من جواب میدادم ولی باید رویه رو عوض کنم چون باید سیاست داشته باشی بدونی کی و کجا جواب بدی چون میبینم که دارن ادمو بازی میدن واینکه از بس بفکر حاضر جوابی واماده باشم لاغرشدم گوشتای تنم ریخته

اره ولله منم دیگه یه قدم مونده از دست اینا ببرتم تیمارستان بستریم کنن

والا من تا اون مرحله ام‌رفتم 

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
نه غیرمستقیما به یه ورتم نباشه میدونی چرا من خیلی حساس شده بودم هرحرفی میزدن فکرمیکردم دارن بمن تیک ...

اتفاقا من قشنگ توپرم جلو اونام خوب میخورم لبخند میزنم جوابمم حاضره عین خودشون رو شوهرمم دایورت نمیکنم جوابشونو بده خودم جواب میدم ارامش زندگیمم حفظ میکنم😊

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
والا من تا اون مرحله ام‌رفتم 

اره خودم حس میکنم دیگه وقتی کلا سکوت کنی دق مرگ میشی کلا جواب میدی دیوونه میشی

من خودمو میگم باید سیاست داشته باشم هروقت مستقیم تیکه ننداختن به خودم نمیگیرم انگار که بامن نبودن ولی وای به وقتی که بخودم بگم میشورم پهنشون میکنم میام خونم