2777
2789
عنوان

راه حل مشکل من، همفکری

1042 بازدید | 27 پست

سلام. دختر من ۲۲/۱/۱۳۹۵ به دنیا آمده، چون استعداد بالایی داره امسال در پیش دبستانی۲ ثبت نامش کردم، و برای مهر سال دیگه میشه کلاس اول، اما از لحاظ بدنی به شدت ضعیف هست، قدش خوبه اما ضعیفه و به شدت در بیداری اول صبح مشکل داره یعنی کمتر از ساعت نه و ده نمیتونه بیدار بشه.

با این اوصاف سال دیگه بفرستم کلاس اول؟؟؟؟

بچه های شما تاریخ تولدشون کی هست ؟؟؟؟و در چه تاریخی رفتن مدرسه؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

من در زمینه خانواده و کودک دوره های زیادی دیدم و تجربه زیاد دارم اما به این مورد تاحالا توجه نکرده بودم،اما الان دقیق می خوام بدونم بچه های دلبند شما در چه سنی ، سن دقیق با ماه مثلا شش سال تمام یا هفت سال تمام مدرسه رفتن؟؟؟؟ و آیا از نظر توانایی جسمی کم نیاوردند؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیق سن دختر من هستن دخترتون با این تفاوت که دختر من 10 فروردین به دنیا اومده، دختر من از سه سالگی مهد میرفت الانم پیش دبستانیه، سال دیگه ان شاالله میفرستم کلاس اول

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه های فروردین که خیلی زود نمیرن مدرسه من خودم شهریوری هستم و دقیقا 6 سالگی کلاس اول رفتم هیچ مشکلی هم نبود، پسرم خردادی اونم مشکلی نداشت حساس شدین

من فقط نگرانم دیر بره مدرسه از سال‌های بعد چون خیلی باهوشه مدرسه براش کسل کننده باشه.

نه کسل کننده نیست، ریتم خوابم بعد یک مدت تنظیم میشه، سرویس پیش دبستانی دخترم ساعت 7 و نیم میاد دنبالش اوایل سختش بود اما الان عادت کرده،

الان پارک میبرمش بعد یک ساعت به شدت خسته میشه، از لحاظ تغذیه و شربت های مولتی ویتامین کاملا بهش رسیدگی میکنم، اما تحمل پائینی داره، حتی تحمل درد کم شانه کردن موهاش رو هم نداره. درکل خیلی به درد و خستگی حساسه. آزمایش هم دادم و همه چیزش اوکی هست.

من در زمینه خانواده و کودک دوره های زیادی دیدم و تجربه زیاد دارم اما به این مورد تاحالا توجه نکرده ب ...

درسته تیگه

خواهر زاده من متولد خرداد ۹۶ سال دیگه میره پیش دو

الان پیش یک هست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم