2777
2789
عنوان

سردی رابطه جنسی مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 29642 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون بخدا ولی من خودم اذیت میشم خب ادم اصن ناراحت میشه باخودش میگه نکنه داره خیانت میکنه که ا ...

باید دلیلشو پیدا کنی یا دلیل بیرونی داره یا داخلی.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
نمیدونم ولی اگه کلن سرد بود از اول ی چیزی شاید ترک کرده یکم ریخته به هم بدنش شاید بهتر شد تو نزدیکی ...

ببین چرا تو نزدیکی بد نیست اما اصلا اونجور نیست که دلش بخاد بزوره انگار که من ناراحت نشم وگرنه خودش میلی نداره واقعا 

اگه خیانت کنه به گوشیش حساس میشه رمز میزاره میاد خونه یا خاموش میکنه یا سایلنت

ن نمیدونم بخدا گیج شدم😥اصلا بلد نیست رابطه دلربایی داشته باشه دل یه دخترو ببره که بخاد باهاش بره خیانت کنه بعدم بیشتر وقتا پیشمه یا سرکار خیلی خیلی کم پیش میاد بره بیرون تنها واسه همین شک ندارم به خیانت همون سرد مزاجی بیشتره اما میخام بدونم من نباید سخت بگیرم یا باید این موضوعو جدی بگیرم؟

ببین چرا تو نزدیکی بد نیست اما اصلا اونجور نیست که دلش بخاد بزوره انگار که من ناراحت نشم وگرنه خودش ...

دیگه خودت بهتر میشناسیش یکم صبر کن برای مشکلت برای بچه هم جدی نباش تا بفهمی ریشه این کاراش از چیه شاید قبلن قرص چیزی میخورده خوب بوده گذاشته کنار سعی کن زیر زبونشو بکشی یا خودت بفهمی عزیز

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
صبر کن زیاد به روش نیار از راههای غیرمستقیم تحریکش کن برا رابطه

گفتنش درست نیست اما تلاش کردم دیگع تنها راه همون مشاورس فک میکنم ببینم اصلا شاید به درد هم نمیخوریم واشتباهی کنار هم قرار گرفتیم....نمیدونم چی بگم....