2777
2789

دوتا بچه دارم کوچیکن هیچ دوستی ندارم تا سراغشون نگیرم هیچکی یه سلام بهم نمیگه 

خسته م از این تنهایی دوس دارم یه دوستی داشته باشم ک اگه چندوقت سراغشو نگیرم شمارم پاک نکنه بگه شما🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارم بیخیال🙂

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

عزیزم دلم.مثل خودمی.منم اصلا هیچ دوستی ندارم فقط همین نی نی سایت دوستای مجازی و مهربونی دارم.اما تو زندگیم حتی تنهایی بیرون نمیرم هرجا برم با همسرم میرم و میام.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عزیزم دلم.مثل خودمی.منم اصلا هیچ دوستی ندارم فقط همین نی نی سایت دوستای مجازی و مهربونی دارم.اما تو ...

خیلی حس بدیه اون همه دوستی از بچگی تا ازدواج همه جا باهم بودیم تا متاهل شدم همه کشیدن کنار

نمیدونم شاید مشکل از منه 

عزیزم ناراحت نباش. الان آدما اینقدر درگیر خودشونند که تقریبا اکثرا اینطور شدند.

من یک زمانی فکر میکردم خیلی دوست زیاد دارم. اما الان فهمیدم نه اینطور نیست، اون موقع چون به خیلیا خدمات میدادم دور و برم بودند.  الان سال به سال احوال نپرسم نمیکنم مردی یا زنده ای.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چه ربطی داره؟ شاید اخلاق خودت عوض شده متاهل باشی شوهرت ک منگنه نیس بهت

شما بچه کوچیک داری عزیزم؟

اخه ۱۵ سال دوستی یعنی اخلاقم خوب بود همه جا پایه بودیم بعد ازدواج کمرنگ شدن وبعد پاک شدن

خیلی حس بدیه اون همه دوستی از بچگی تا ازدواج همه جا باهم بودیم تا متاهل شدم همه کشیدن کنار

ای وای غصه نخور.ب جاش زندگی خوب  و همسرت هست.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
شما بچه کوچیک داری عزیزم؟ اخه ۱۵ سال دوستی یعنی اخلاقم خوب بود همه جا پایه بودیم بعد ازدواج کمرنگ ش ...

بله عزیزم.من کلییی زودتر از دوست نازنینم ازدواج کردم ادن یکی دوستمم دوتا ازدواج ناموفق داشت و مجرد هست

هنوز سه تایی با هم ایم. یکی از دوستام حال خوشی نداره.محتاج دعاییم☹️