2777
2789

خودم اینطوری بود ک هر مشکلی داشتم مث متن کتاب ادبیات مینوشتم تو گوگل دو سه خطی میشد بعد دیدم گوگل اینارو از تو ی صفحه ای ب نام نی نی سایت میاره، دیگ کم کم اخر جمله هایی ک سرچ میکردم مینوشتم نی نی سایت از سال ۹۸😐😊😂

بعدا ک فهمیدم میشه عضو شدو اینا ب جمعتون افزوده شدم😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو سرچام میومد هی 

ی مدت هی ت سرچام بود بد فهمیدم میشه عضو شد خیلی ضروری کاری داشتم راهنمایی میخاستم عضو شدم ولی خدم فکر کردم عضو نشدم 

بد فک کنم دو سه ماه اایمیل امد برام 

نی نی سایتیا دلشون برات تنک شده پاشو بیا سایت 

فهمیدم عضوم 😁

سال ۹۵ بچم یکسالش بود خیلی لاغر شده بودم تو نت سرچ میکردم چیا خوبه بخورم یکم تپل شم .. نی نی سایت رو اوردم .. چندین سال بود ک با نی نی سایت اشنا بودم ولی فقط جوابا رو میخوندم .‌ خلاصه همیطور ک داشتم میگشتم یدفعه دیدم نوشته جدیدترین تاپیکای دو روز گذشته .. بعد مثلا نوشته ۳۰ ثانبه پیش .. از اونجا بود ک فهمیدم این سایت لحظه ب لحظه تاپیک میزنن و غیره .. اولش ترسیدم عضو بشم یوسال خواننده خاموش شدم .. سال ۹۶ اولین کاربریمو ساختم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

از طریق زن عموی نمونم🧑‍🦯😐

گوشیش دس دختراش بود...

بعد دادن ب من ک ت گوگل سرچ کنم تکالیفشووو‌

اولین چیزی ک اومد نی نی سایت بود😐🧑‍🦯

زدم روش اسم کاربریش...

تایپکاش..

همش بود رفتم همشو از دم خوندم خب کار زشتیه ول واقعن نمیشد ولش کنم😐🧑‍🦯😂

به به یه عالمم غیبت کرده بود...

ول جالب اینجاس همش از مامانبزرگم بود از مامانم حرفی نزده بود😐🧑‍🦯

دیروز همه‌ی این اتفاقا افتاد و من امروز ثبت نام کردم در سایتی ب نام نی نی سایت😐🧑‍🦯

اسمشو میزنم اصن بالا نمیاره نمیدونم چرا حتما ترکیده 😐🧑‍🦯💔

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

من رو دوستم آورد  @نینی_یار_جون    

منرو هم سایت پیشنهاد داد 

هر چی سوال داشتم می‌آورد نینی سایت😂خیلی سیریش شد اخرش منحرف شدم بیام عضو شم😑

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
سال ۹۵ بچم یکسالش بود خیلی لاغر شده بودم تو نت سرچ میکردم چیا خوبه بخورم یکم تپل شم .. نی نی سایت رو ...

هوم دقیقاا منم مشکلی داشتم اولین صفحه ای ک میاورد مال همین سایت بود بعدک فهمیدم اینطوریه و اینا عضوم شدم