2777
2789
عنوان

ب کسی که ته ته نا امیدی باشه

103 بازدید | 15 پست

چ جور میشه کمک کرد ؟فک کنید که افسردگز داره یا اینکه سر یه جریانی غرورش له شده ....چطور ب اون فرد دلداری میدین؟

من ب آرزوهایم قول رسیدن دادم 🤩😍

بلد نیسم دلداری بدم ساکت میشم هیچی نمیگم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا باهات تلاش کن دوباره بلند شو اگه حالت بده کاری کن آیندت بهترین باشه😊😊😊

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

یه هنذفری هدیه میدم بهش بره اهنگ گوش کنه خوب بشه

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

بهتره تنهاش بذاریم تا اول با خودش کنار بیاد بعد اگه نیازی بود کمک کنیم 

بهترین نوع کمک به غیر دلداری و همدردی معرفی یه کتاب متناسب با شرایطه 

ب شخصه تجربه کردم کتاب عالیه برا اینجور مواقع 

اگ کنارم باشه بسته ب شرایط و حرفاش سعی میکنم ارومش کنم 

بغلش کنم 

و بگم اینا میگذره و زندگی در جریانه 

یا اگه ب گریه نیاز داره سکوت میکنم و میزارم گریه کنه

بعدشم سعی میکنم با ترفندای خاصم بخندونمش

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤