2777
2789
عنوان

بچها یه سوال جنسی...پزشک قانونی

754 بازدید | 60 پست

پسردایی شوهرم به شوهرم گفته که با یه دختر رابطه داشتم ازقبل بکارتشو از دست داده بوده با کسای دیگه.. بعد رابطه داشتن تو دوستی تا دعواشون میشه دختره شکایت پسره کرده چون پسره گفته من نمیخام باهات ازدواج کنم مشخص میشه که ایشون باهاش رابطه داشته تو پزشک قانونی؟ اگرمیشه تا چه مدت بعدش میتونن بفهمن چمدت ازش بگذرع نمیفهمن؟؟ یه مدتم اذیتش میکرده میگفته ازت باردارم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی قانونی تا 72 ساعت بعدش میتونه بفهمه اونم فقط با بقایای چیز میزاش ک جامونده😂😂😂😂

بعدش نمیتونه بفهمه کار کیه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

تا جایی که من اطلاع دارم اگر تج*اوز باشه روز اول وگرنه خیر معلوم نمیشه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

اعصابم خورد شد چه پسر بی مسئولیتیه بیجا کرد نمیخواست ازدواج کنه همچین کاری کرد . این همه بعضی مردم پسر پسر میکنن که تاج و تختشون به پسرشون برسه کاش یه کمم تربیت پسرا رو بلد بودن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

با اسپرم تو شکمش میفهمه

غیر این صورت نوچ فک نکنم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اعصابم خورد شد چه پسر بی مسئولیتیه بیجا کرد نمیخواست ازدواج کنه همچین کاری کرد . این همه بعضی مردم پ ...

میگ قبل پسره با ی کسای دیگ بکارتش ترکیده🙄😶

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐