2777
2789

سردرد یا می تونه از کم ابی بدن باشه که با چندتا لیوان اب جوش خوردن خوب میشه

سردرد میگرنی با ژلوفن و ماساژ خوب میشه

سردرد سینوزیتی که با مسکن خوب نمیشه پشت حلق اگر عفنت باشه سینوزیت دارید فقط باید ماساژ بدید

هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن                با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی   پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است                           خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده  چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردرد یا می تونه از کم ابی بدن باشه که با چندتا لیوان اب جوش خوردن خوب میشه سردرد میگرنی با ژلوفن و ...

ژلوفن میخورم خودم ولایی درد اینقد زباد نیس ک من قرص بخورم  خیلییی خفیفه شاید چند ثانیه یه نقطه سرم میگیره و گاهی چشمم

ژلوفن میخورم خودم ولایی درد اینقد زباد نیس ک من قرص بخورم  خیلییی خفیفه شاید چند ثانیه یه نقطه ...

ببینید سرتونو بد روی بالشت قرار نمی دید؟

من سر درد داشتم به خاطر اینکه اب بدنم پایین بود با خوردن 6 لیوان اب جوش در طول روز دیگه خوب شدم

سه ماه سر درد هر روز بود الان یک ماهه  سرم درد نمی کنه

هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن                با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی   پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است                           خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده  چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد
کم آب میخورم بیشتر چایی یا نسکافه میخورم

چایی یا نسکافه هیچ وق اب نمیشه

پس فکر می کنم اب بدن شما پایین باشه همین الان دو تا لیوان اب جوش بریزید بزارید تا وقتی که گرم هستش موقعه خوردن هستش میل کنید احتمال میدن درد سرتن بهتر بشه

یا اینکه روی پیشونیتونو  مثل پیانو زدن با انگشت بزنید که خون در جریان بیفته بهترین ماساژه