➕تنها با یکبار استفاده شپش ها از بین میروند و تخم شپش خشک و پوچ میشود.
➕روی سر هر نفر به ریشه مو به هر طرف راست و چپ و پشت سر و بالای سر 4 قطره میزنین.
➕شستن لازم نیست..بستن سر با نایلون لازم نیست...مالش مو برای رساندن دارو به کل مو لازم نیست ...پاکسازی محیط و لباس و ملحفه نیاز نیست.کوتاه کردن مو نیاز نیست.
➕همینکه به چند نقطه سر زدین شپش و تخم شپش هارو از بینمیبره.
➕تخم شپشها پوچ و خشک میشن و دیگه تبدیل به شپش زنده نمیشن.بعد از چندبار حمام کردن اون ظاهر تخم شپشها هم خودش میریزن.
➕محتوی هر ظرف قطره برای 5 الی 6 نفر کافیه.
علاوه بر درمان تا یک الی دو ماه موهای فرد استفاده کننده را واکسینه میکند.
اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام : yas_beauty.99
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام : yas_beauty.99
چرا آنقدر شپش زیاد شده با این همه مواد بهداشتی و حمام شخصی
الان دیگه ربطی به نظافت نداره
قدرت سرایتش خیلی رفته بالا
اکه همه خودشون و تمیز کنن دیگه تموم میشه اما متاسفانه برای بعضیا اصلا مهم نیست
خیلیا درمان نمیکنن و مخفی میکنن
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
حتی من مشتری داشتم که به گفته خودش وسواس شستشو و حمام رفتن داشت ولی باز شپش گرفته بود
الان شپش ربطی به نظافت نداره حتی من مشتری داشتم که به گفته خودش وسواس شستشو و حمام رفتن داشت ولی با ...
منم خیلی وسواسم از شانس بدم یہ مھمون از خدا بی خبر امد شب موند خونمون گال داشت منم چند روز بعدش مبتلا شدم غیر من چند خانوادہ دیگہ ھم مبتلا کردہ یکسالہ ھر چی دارو میزنم خوب نمیشم خستہ شدم از ملافہ شستن و پماد زدن
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم