2777
2789
عنوان

اونایی که خرید عید میکنن برا عید کجا میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 133 پست
من که برای دید و بازدید هیچوقت نمیخریدم چون اصولا جایی نمیرم مهمان هم بیاد من حضور پیدا نمیکنم همیشه ...

یعنی مهمون بیاد خونتون همسرت میره میزبانی شما نمیری؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
آهان خوبه مشهدم شهر بزرگیه خیلی به خوده مشهد دورید؟ ببین میتونید غذا خونگی درست کنید نزدیکه ناهار ...

عقدیم گلم .. خانوادم اجازه نمیدن باهاش برم یه شهر دیگ سر کار  غیر اونم شوهرم خودش نمیزاره کار کنم  باید یه کاری باشه ک مشهد میاد بتونه خونخ کرایه کنه تهش یه چیزیم بمونه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدیم گلم .. خانوادم اجازه نمیدن باهاش برم یه شهر دیگ سر کار  غیر اونم شوهرم خودش نمیزاره کار ک ...

آهان 

یعنی مهمون بیاد خونتون همسرت میره میزبانی شما نمیری؟ 

😂😂😂😂نه عزیزم زمان مجردیم اونجوری بود 

ازوقتی هم اومدم خونه خودم چون از هردو طرف دوریم فقط مامان بابا هامون میان خونمون 

😂😂😂😂نه عزیزم زمان مجردیم اونجوری بود  ازوقتی هم اومدم خونه خودم چون از هردو طرف دوریم فقط ...

آهان یه لحظه هنگ کردم🤣🤣🤣🤣