2777
2789
عنوان

اونایی که خرید عید میکنن برا عید کجا میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 133 پست
میگم دیگه این کرونا شده برا همه بهانه خوبی .حالا بخدا با همه هم میرن و میان فقط برا ماها این شکلین

یکی از اعضای خانواده من به بهانه کرونا دوساله کسی رو خونش راه نمی‌ده میگه رعایت میکنم ولی مسافرت رفت یلدا مهمونی رفت ما هم فهمیدیم دیگه برای هیچ مناسبتی حتی زنگ هم نزدیم خودش فهمید ترد شده حالا هی بشبنه تو خونه در و دیوار رو نگاه کنه

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک  بیانم من راه نمیدم چون هر کدوم‌ یه جوری فیلم ادا دارن یکی از خاله ها فقط دوست داره ب ...

بابا ما که همون فضولارو هم دعوت کردیم اومذن خوردن رفتن دیگه باز فرار یعنی حتی دوست ندارن از جلو خونشون رد شی .یه بار گفتیم اومذیم جا نونوایی شما گفت واااا جا قحطیه نیان این ورا چ کاریه

خودت چی نمیتونی یه کار پاروقت بری تو خیاطی ارایشگاهی فروشندگی لااقل کمک خرجی باشی 

میتونم کار هم زیاده ولی شوهرم میگ دوست ندارم تو بری سر کار

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
کدوم شهری؟

اطراف مشهد

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
 وا کار که زیاده شاید همسرت ناز میکنه

ن بدبخت هم‌شما یکی معرفی کن فردا صبح میاد

بابا ما که همون فضولارو هم دعوت کردیم اومذن خوردن رفتن دیگه باز فرار یعنی حتی دوست ندارن از جلو خونش ...

چه بیکاریدا

حوصله داری فوضول میخوای چیکار 

چرا دوست پیدا نمیکنید؟ 

همسرت تو همکاراش خودت تو دوستات بین کیا خوبن برید بیاید حتما نباید فامیل باشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اا عزیزم ما مشهدیم بره کارخونه کوکا  خیلی جا ها کار داره که

مطمینی میخواد ک‌من بگم بره فردا؟؟

خدابیامرزشون پدر منم فوت شدان دردی بزرگتر ازین وجود نداره اما باید ساخت .تازه به جا که ما پدرمون فوت ...

😂😂😂عاشقت شدم رفتتتتتتت

اتفاقا خیلی دوس دارم بعد عید بیام مشهد،منتظرم یکم دوقلوهام جون بگیرن بزنیم بیرون😍

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤

من که برای دید و بازدید هیچوقت نمیخریدم چون اصولا جایی نمیرم مهمان هم بیاد من حضور پیدا نمیکنم همیشه برای روزمره خودم و دورهمی ها با دوستام و بیرون رفتنا با همسرم میخرم  

دلم خوشه به لباس خریدن و عکس گرفتن

مشهد میاد کجای اطرافی .هتلام زیاد کار میخوان .تو دیوارم کار زیاده.فنی بلده؟

تربت جامم ... هتل ن حقوقش خیلی کمه کرایه خونه نمیشه

اطراف مشهد

آهان خوبه مشهدم شهر بزرگیه

خیلی به خوده مشهد دورید؟

ببین میتونید غذا خونگی درست کنید نزدیکه ناهار ببرید تو بازارش نمیدونم کجاس به مغازه دارا مردم بفروشید

میتونه بره فروشندگی کنه بوتیکی جایی

ساختمون تمیز کنه 

از بازار جوراب زنونه مردونه بیاره دستفروشی کنه

نمیدونم بستگی به جای خونتون هم داره 

الان خونه از خودتونه؟ کرایه نمیدید خرج خوراک از کجا میارید ؟

دو تایی با هم برید فروشندگی کنید الان نزدیک عیده همه فروشنده میخوان

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤