2777
2789

دیروز تو تاپیک پر بازدید در آمد سرنا امینی،  یه کاربری بود خیلی بی ادب بود 

یعنی هر کی که از بلاگرها دفاع می‌کرد رو به فحش می‌بست 

یکی گفت بابا شما به اون ها چیکار دارین خوب فالو نکنید اون ها رو 

نمیدونید چیکار کرد به همه میگفت احمق و بیشعور و ...

قشنگ معلوم بود یکی از اقوامش بلاگر بوده و حسابی پولدار شده اینم داره حسادت میکنه🤣🤣🤣 

وگرنه این حجم از نفرت طبیعی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

همه به ما ۱۵ ساله ها حرف میزنن

بفرما اینم ادب خودشوونن

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
😂😂😂 همه به ما ۱۵ ساله ها حرف میزنن بفرما اینم ادب خودشوونن

دقیقا 

اقدس اولویه و تبسم و مامان دلوین و صد تا دروغ گو و روانپریش دیگه همشون سنشون بالا بود😂😂

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
😂😂😂 همه به ما ۱۵ ساله ها حرف میزنن بفرما اینم ادب خودشوونن

ابن ها از بس تو زندگی مشکلات و سختی داشتن که دلشون میخاد همه این ها رو سر یکی خالی کنن 

کی بهتر از یه آدم مجازی ؟؟؟

بنظرم خیلی ترحم بر انگیزن من دلم به حالشون میسوزه 

دقیقا  اقدس اولویه و تبسم و مامان دلوین و صد تا دروغ گو و روانپریش دیگه همشون سنشون بالا بود😂 ...

والا باید افتخارم بکنن که میگیم ۱۵ سالمونه

وگرنه کاری نداره من میشم مامان یاسین ۳۲ ساله

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
والا باید افتخارم بکنن که میگیم ۱۵ سالمونه وگرنه کاری نداره من میشم مامان یاسین ۳۲ ساله

خب شما هم سن تو بزن تو کاربری ۱۵ سال دیگه عزیزم 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
دقیقا  اقدس اولویه و تبسم و مامان دلوین و صد تا دروغ گو و روانپریش دیگه همشون سنشون بالا بود😂 ...

مامان علی هم اضافه کن جدیده😂💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
مامان علی هم اضافه کن جدیده😂💔

والا اشنایی ندارم باش😐

مامان دلوین خو افتخارم میکنه باز کاربری ساخته میگه اره همونم😂😂

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

ول کن بابا همین تاپیک باعث شد دبشب ساعت ۳ نصف شب بریم سر کار 😁😁😁

یه نفر فهمید اینطوری میشه فالور جمع کرد با یه داستان سوزناک هندی (البته مثل داستانهای اصغر فرهادی پايان باز)اومد اشک مون درآورد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ابن ها از بس تو زندگی مشکلات و سختی داشتن که دلشون میخاد همه این ها رو سر یکی خالی کنن  کی بهت ...

دقیقا👍

@یکدانه_هستم‍   مثلا این دوستمه ۲۲ سالشه ولی باهم اوکیم و تاحالا خرفی نزدم دلم بشکنه