سلام دوستان من میخوام ای وی آف کنم امنوره اولیه هستم یعنی اصلا پریود نمیشم مگه با دارو بعد چند سال پیش آزمایش ذخیره دادم 3/58بود پارسال باز آزمایش دادم 1/6بود شوکه شده. بودم الان بعد عید میخوام کارایه ای وی آف وشروع کنم همسرم مشکلی ندارد خودمم الان ویتامین دی و مکمل بکمپلکس میخورم میگن اوبووست خوبه نظرتون چیه شدیداً استرس دارم دکتر میگفت شاید ذخیرت اشتباه شده همون 3/58باشه نظرتون چیه ببخشید طولانی شد😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند ماه اقدام کردید...؟ همسرت مشکل نداره...؟ یعنی کلا فقط با دارو باردار میشی...؟ تهران هست ...
6ساله ازدواج کردم کردم از اول میخواستم ولی چون تنبلی شدید تخمدان دارم نشد چندبارم تحت نظر دکتر شروع کردم که طبیعی باردارشم ولی یا نشد ویا خسته میشدم درمانو ادامه نمیدادم الان ذخیرم پایین اومده میترسم بشدت با دارو فقط پریود میشم اره تهرانم نه همسرم مشکلی ندارد باامپول هورمونی فولیکولایه خوبی داشتم الان تنها دغدغم این ذخیره پایینه
من کلا تو این شش سال یه بار اقدام جدی کردم که تا آخر ادامه دادم اونم فولیکولایه خوبی داشتم بنظرت آزم ...
به نظرم چند بار دیگه با دارو به فولیکول خوب برس بعد برو سراغ ای وی اف ... اگر با دارو باردار بشی خیلی دردسرش کمتره...اگر تهرانی بگو بهت ی دکتر خوب معرفی کنم نظر اونم بپرس خیلی صبوری و آدم پولکی هم نیست...می تونی تایپک های من رو بخونی من خیلی بلا سرم اومده...خخخخخ