2777
2789
عنوان

کیپ شدن گوش

9737 بازدید | 12 پست

چند روزه امیکرون گرفتیم مامانم گوش درد و سردرد داره گوشاش کیپ شده خیلی کم میشنوه امشب رفتیم دکتر گوشو حلق بینی گوشش معاینه کرد گفت بینیت کیپه ازون زده به گوشت کیپ شده اسپری و قطره داد واسه بینی مامانم استرس گرفته میترسه شنواییش طوری بشه خدایی نکرده،اگه تجریش داشتین بگید چیکار کردید واسه درمان 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

عزیزم برا منم این اتفاق افتاد . حس شنواییم کم شده بود. دکتر هم رفتم قطره داد و آنتی بیوتیک . با دوبار شستشوی گوش.

در آخر رفتم یه قطره گیاهی برای عفونت گوش گرفتم. بهتر شدم

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت داشتم در مورد عفونت گوش جستجو میکردم . دو سه تا کلیپ دیدم از طب سنتی که میگفتن قطره های شیمیایی کا دکتر میده پایه اش مایع و آبه که همون برا گوش خیلی ضرر داره. 

قطره های گیاهی روغنی هستن. به نظرم ایرگل بهتر بود برا من. 

عزیزم اینم یادم رفت بگم که وقتی مادر عزیزت رفت حمام، حتمأ قبل حمام یه پنبه رو به روغن زیتون یا وازلین آغشته کنه، بذاره تو گوشش تا آب داخل گوشش نره. یا گوش گیر استخر بگیرید براشون.

عزیزم اینم یادم رفت بگم که وقتی مادر عزیزت رفت حمام، حتمأ قبل حمام یه پنبه رو به روغن زیتون یا وازلی ...

مرسی عزیزم انشاءالله سالم باشی همیشه راستی سرچ کردم این قطره ها که گفتی نوشته بعد استفاده باید به پزشک مراجعه کرد واسه تخلیه مواد داخل گوش شما دکتر رفتی ؟

مرسی عزیزم انشاءالله سالم باشی همیشه راستی سرچ کردم این قطره ها که گفتی نوشته بعد استفاده باید به پز ...

منم خوندم تو برگه اشّ، ولی نه نرفتم دیگه. قبلش سه دفعه دکتر و شستشو رفتم. در نهایت این دو قطره آرومم کرد. اول ایرگل رو گرفتم. استفاده کردم‌ و راضی بودم و بهتر شدم. این چند سری آخر بدون اینکه پنبه بذارم، رفتم حمام. دوباره یکم احساس درد کردم. که قطره گلیسرین رو گرفتم . اونم خوبه

دکتر من گفت ۴ ماه طول درمان داره. ولی اگه استفاده کردی و خدای نکرده جواب ندیدین حتما پیش فوق تخصص برید. 

منم خوندم تو برگه اشّ، ولی نه نرفتم دیگه. قبلش سه دفعه دکتر و شستشو رفتم. در نهایت این دو قطره آرومم ...

4ماه خیلیع مامانم خیلی کلافه شده 

مرسی بابت توضیخاتت عزیزم