2777
2789

با تشکر

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عطاری اسید مخصوص گرفتم جاش هم لک نشد البته زگیل رو دستم بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خیلی درد داره چند بار استفاده کردی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

به عطاری گفتی که زگیل دارم یچیزی بده که بزنم بره؟

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

نه با گوش پاک کن بزار رو خود زگیل رو پوستت نریزه یادم نیست چند روز طول کشید تا بره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نبابا فکر نکنم احتمالا میسوزه چند دقیقه بعد میشوریش و تامام حالا بذار خودشونم جواب بدن

به عطاری گفتی که زگیل دارم یچیزی بده که بزنم بره؟

فک کنم خودم تو نت دیده بودم بعد به عطاری گفتم اونم داد اسید رو 

شما هم بپرس بهت میگه مال چند سال پیشه دقیق یادم نیست

نه با گوش پاک کن بزار رو خود زگیل رو پوستت نریزه یادم نیست چند روز طول کشید تا بره

تقریبیم نمیتونی بگی؟مثلا یک هفته

نبابا فکر نکنم احتمالا میسوزه چند دقیقه بعد میشوریش و تامام حالا بذار خودشونم جواب بدن

آره دقیقا اولش یکم سوزش داره اگه بریزه رو پوست وگرنه خود زگیل بریزی درد نداره

مرسی عزیزم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
فک کنم خودم تو نت دیده بودم بعد به عطاری گفتم اونم داد اسید رو  شما هم بپرس بهت میگه مال چند س ...

خیلی ممنون عزیزم پس  به عطاره میگم یچیز قوی بده خودش بلده حتما

اول میخواستم برم داروخونه ولی فکر کنم عطاری که میگی بهتر باشه