2777
2789

سلام دوستان. یک ماهه زایمان کردم ولی بخاطر پسرم احساس ترس و ناامیدی دارم. بخاطر افت قندش تشنج کرد و شربت لوبل میخوره هرروز. ازمایش و نوارمغزش نرمال بودن ولی بازم ته دلم نگرانم.نمیدونم چیکارکنم آروم بشم.همش احساس میکنم وقتی بزرگتر بشه این تشنج یه بلایی سرش آورده. حالم خوب نیس

خدایا مواظب توو دلیم باش، پسرمونو سالم بهمون ببخش
عزیزم ایشالله که حال پسرت خوب باشه ..‌علت افت قندش چی بود؟ شیر رو مگه سر ساعت بهش نمیدی؟

ممنونم حالش خوبه.رشد و وزنگیریشم خوبه.اوایل شیر نداشتم .بچه وزنش کم بود رفت حمام اومد هرکارکردم سینه رو نمیگرفت. 

خدایا مواظب توو دلیم باش، پسرمونو سالم بهمون ببخش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم حالش خوبه.رشد و وزنگیریشم خوبه.اوایل شیر نداشتم .بچه وزنش کم بود رفت حمام اومد هرکارکردم سینه ...

خدا رو شکر..‌ایشالله زیر سایه شما و پدرش به سلامتی بزرگ بشه❤

سلام عزیزم خوبین. شما کیست دمورویید داشتین؟ تاپیک تون رو خوندم چقدر نگران باردار نشودنتون بودین ولی خداروشکر باردار شدین‌ ‌.منم ۲ماهه متوجه شدم کیست دمورویید دارم خیلییییی نگران ناباروریمم. ۸ماهه دوران عقدم . نگرانم نابارور باشم. خواهش میکنم اگه تاپیکمو خوندین جواب بدین. واقعا حالم بده