2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین پلیز😢

123 بازدید | 12 پست

من خیییلی بی انگیزم از صب تا شب فقط تو گوشی ام از نی نی سایت به اینستا از اینستا ب وات از وات ب تلگرام

هیچ کار مفیدی هم تو این فضاها نمیکنم فقط دارم خودمو یجوری سرگرم میکنم ۲۱ سالم شده هیچ کار درستو درمونی نمیکنم حتی حوصله ندارم اتاقمو مرتب کنم 

خیلی تنبلم چ کنم 😕

راهکار بدین توروخدا😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس از توضیحات جامع شما

خواهش میشود 

خب میتونی ی کار پیدا کنی مشغول شی درآمد ب دست بیاری اونو بزنی ب یکی از زخمای زندگیت.

ولی مشکل اینجاس کار نیس😂

خدایا شکرت میدونم حواست بهم هست عاشقتم❤🌱

سلام بخودت تلقین کن که خودت توانایی 

میتونی باور کن معجزه میکنه.میدونی باید جملات تاکیدی مثبت بخونی که روت تاثیر بزارن 

تنها کسی که میتونه کمکت کنه فقط خودتی 

منم یزمانی مثل تو بودم تنبل بودم ولی روی خودم 

کار کردم تا باهزار تا سختی درست شد یکمی بازم شکرش همینم.تو نباید ب کائنات انرژی منفی بدی 

چون همش ب سمت خودت برمیگرده 

هنوزم دیر نیست بلند شو و بجنگ واسه آرزوهات.

این گوشی هممون رو بدبخت و بیچاره کرده واقعاااا درکت میکنم ولی تو دست به کار شو 

اول اون گوشی لعنتی رو بزارش کنار درس بخون 

با درس آدم ب همه جا میرسه نه دوست بدردت میخوره نه اقوام و بستگان همشون برن گوره سیاه 

تو اول خدات مهمه و بعدم خودت .هر وقت کاری داری یا گوشیتو کمتر بگیر دستت مدیریتش کن 

یا به دسته مادرت که ب فکرشم نیفتی .ایشالا موفق باشی همیشگیم.😘😘😘😘😘😘😘