2777
2789
عنوان

برا عروسی چه کفشی میپوشین

434 بازدید | 59 پست

خانما شما برا عروسی کفش چند سانتی میپوشین؟  ده خیلی کوتاهه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بستگی به لباس نداره؟

چرا داره. برای یه پیرهن بلند که دنباله داره ده خیلی کوتاهه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چند قدت که به ۱۰ میگی کوتاه🤣

حوب مجلسیا اکثرا بلندن دیگه🤣

پاشنه بلند همیشه میپوشم 

روز مرگی هم کالج 

هیچوقت نشده تا حالا اسپرت بپوشم جز پیاده روی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

خب بستگی به لباس داره 

ده که اصلاااا ۱۷۲ هستم دیگه میشه ۱۸۲😂

بین ۲ تا ۵ سانت

بیشتر اذیت میشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کفش؟😂کتونی میپوشم

جدی؟ آخه با پیرهن پرنسسی بلند که نمیشه کتونی پوشید

خب بستگی به لباس داره ده که اصلاااا ۱۷۲ هستم دیگه میشه ۱۸۲😂بین ۲ تا ۵ سانتبیشتر اذیت میشم

قدم 157