اصلا رفتار تند یا پرخاشگرانه انجام ندین که حساس بشه
خونسرد عمل کنین و بدونین یه دوره گذراست
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از داداشم دیدم خیلی کنجکاوه اوایل دعواش میکردم الان ب روش نمیارم یواشکی میبینم دیگه انجام نمیده ولی دعوا ک میشه همش دنبال ی جایی میگرده باز بره کنجکاوی
اول از همه خودتون خیلی رعایت کنید و مراقبت کنید که بچه داره چی نگاه میکنه ، چی گوش میده ، با کی بازی میکنه ، و در مورد یه سری از مراقبتهای لازم برای خودش یه جورایی ساده براش توضیح بده
باید حواسشون و پرت کنین اصلا رفتار تند یا پرخاشگرانه انجام ندین که حساس بشه خونسرد عمل کنین و بدون ...
باباش یکی دوبارباهاش حرف زده درمورداندام های خصوصی بهش گفته که نبایدبزاری کسی بهت دست بزنه یاخودت نبایدبه کسی دست بزنی وایناولی فک میکنم هنوزنتونسته قبول کنه مخصوصادرموردجنس مخالف
باباش یکی دوبارباهاش حرف زده درمورداندام های خصوصی بهش گفته که نبایدبزاری کسی بهت دست بزنه یاخودت نب ...
متوجه منظورتون نشدم
یعنی درباره اندام جنسی جنس مخالفش کنجکاوه؟
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
اره اینکه مثلامن نمیزارم وقتی دختربچه پوشکشوعوض میکنن ببینه یاهم باخودم نمیبرمش حمام ونمیزارم من روب ...
خب بهش بگین همونطور که کسی نباید بدن شما رو ببینه،شما هم نباید بدن کسی و ببینی
یه اتاق مخصوص لباس عوض کردن داخل خونتون در نظر بگیرین،هرکس خواست لباس عوض کنه،بره اونجا.پوشک دخترتون هم اونجا عوض کنین.کم کم حساسیتش کم میشخ