2777
2789

سلام خانوماکنجاوی های بچه هادرموردمسائل جنسی تاچه حدطبیعیه حالایادرمورداندام خودشون یاجنس مخالف واینکه اگرباهمچسن موردی مواجه شدیم چه رفتاری داشته باشیم اگرتجربه ایی یااطلاعاتی داریدممنون میشم بگید🙏🙏

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...

باید حواسشون و پرت کنین

اصلا رفتار تند یا پرخاشگرانه انجام ندین که حساس بشه

خونسرد عمل کنین و بدونین یه دوره گذراست

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داداشم دیدم خیلی کنجکاوه اوایل دعواش میکردم الان ب روش نمیارم یواشکی میبینم دیگه انجام نمیده ولی دعوا ک میشه همش دنبال ی جایی میگرده باز بره کنجکاوی 

(بهترین اتفاق زندگیم 1400/6/25)

بهش بگین اگه درمورد این چیزا خیلی سوال بپرسی هی کم کم خدا از هوشت کم میکنه و تبدیل میشی به یه پسر/دختری که هیچی نمیفهمه،دیگه نمیتونی درس بخونی،...

من دیدم یه نفر از این روش نتیجه گرفت گفتم ب شماهم بگم😊😉

آها:/
گوگل بزنید اطلاعات بیشتر بدست میاری گلم

ممنون عزیزم راستش من یه پسرهفت ساله دارم خیلی کنجکاوه ومن به شدت حساس شدم رواین موضوع ونمیدونم برخورددرست چه طوره

ممنون عزیزم راستش من یه پسرهفت ساله دارم خیلی کنجکاوه ومن به شدت حساس شدم رواین موضوع ونمیدونم برخور ...

از سرش بیرون کن 

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع

اول از همه خودتون خیلی رعایت کنید و مراقبت کنید که بچه داره چی نگاه می‌کنه ، چی گوش میده ، با کی بازی می‌کنه ، و در مورد یه سری از مراقبتهای لازم برای خودش یه جورایی ساده براش توضیح بده 

باید حواسشون و پرت کنین اصلا رفتار تند یا پرخاشگرانه انجام ندین که حساس بشه خونسرد عمل کنین و بدون ...

باباش یکی دوبارباهاش حرف زده درمورداندام های خصوصی بهش گفته که نبایدبزاری کسی بهت دست بزنه یاخودت نبایدبه کسی دست بزنی وایناولی فک میکنم هنوزنتونسته قبول کنه مخصوصادرموردجنس مخالف

باباش یکی دوبارباهاش حرف زده درمورداندام های خصوصی بهش گفته که نبایدبزاری کسی بهت دست بزنه یاخودت نب ...

متوجه منظورتون نشدم

یعنی درباره اندام جنسی جنس مخالفش کنجکاوه؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
بهش بگین اگه درمورد این چیزا خیلی سوال بپرسی هی کم کم خدا از هوشت کم میکنه و تبدیل میشی به یه پسر/دخ ...

ممنونم عزیزم حتمااستفاده میکنم امامتاسفانه پسرم به شدت لجبازه وتاچیزی روبه عینه تجربه نکنه دست برنمیداره 

متوجه منظورتون نشدم یعنی درباره اندام جنسی جنس مخالفش کنجکاوه؟

اره اینکه مثلامن نمیزارم وقتی دختربچه پوشکشوعوض میکنن ببینه یاهم باخودم نمیبرمش حمام ونمیزارم من روبدون پوشش ببینه انگاربیشترحساس شده که مگه چه تفاوتی باهم دارن

درباره تربیت جنسی کودکان در اینترنت مطالعه کن

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
اره اینکه مثلامن نمیزارم وقتی دختربچه پوشکشوعوض میکنن ببینه یاهم باخودم نمیبرمش حمام ونمیزارم من روب ...

خب بهش بگین همونطور که کسی نباید بدن شما رو ببینه،شما هم نباید بدن کسی و ببینی

یه اتاق مخصوص لباس عوض کردن داخل خونتون در نظر بگیرین،هرکس خواست لباس عوض کنه،بره اونجا.پوشک دخترتون هم اونجا عوض کنین.کم کم حساسیتش کم میشخ

خب بهش بگین همونطور که کسی نباید بدن شما رو ببینه،شما هم نباید بدن کسی و ببینی یه اتاق مخصوص لبا ...

ممنون عزیزم تاجایی که بتونم مراقبت میکنم.همیشه وقتی حتی بادوستاش بازی میکنه نمیزارم تنهابمونن یادراتاقوببندن همیشه چک میکنم.نمیدونم یه مدته خیلی حساس شدم