2777
2789
عنوان

خانواده خیلی لولم اوردن پایین

140 بازدید | 8 پست

از خودم خجالت میکشم

ن تحصیلات ن شغل

همش محدودم کردن

۲۴ سالمه

خجالت زده هستم جلو همه

چقدر ظالمن اینا، خیلی ب زندگیم ضربه زدن

حتی خواستگار هم داشتم دختر فتنشون جمع نمیکردن منم شوهر نمیکردم

گرفتار شدم

ن جای موندن ن راه رفتن

اون قسمت خواستگارو نفهمیدم چیشد

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اون قسمت خواستگارو نفهمیدم چیشد

میگم با همه اینا من همیشه خواستگار داشتم اونم خوب خوب

از اونطرفم دختر سلیطه حسودیشون بین همه تفرقه مینداخت

منم ا ترسش هی گفتم همشهری نه اشنا نه شهرای اطراف نه

همینطور موندم و زجر میکشم

خونشون این دو دختر تحت کنترل گرفته

کاش میشد حداقل ا دستشون درام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم با همه اینا من همیشه خواستگار داشتم اونم خوب خوباز اونطرفم دختر سلیطه حسودیشون بین همه تفرقه می ...

منظورت خواهرته ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

منظورت خواهرته ؟

اره

اون باعث همه چیزاست

حتی رو ازدواجمم تاثیر گذاشته

نمیدونم چی کنم

ازدواج کنم طلاق بگیرم، یا بمونم زجر بکشم

نمیذاره با مورد خوب برم

اصن دوس نداره زندگی کنم

ارهاون باعث همه چیزاستحتی رو ازدواجمم تاثیر گذاشتهنمیدونم چی کنمازدواج کنم طلاق بگیرم، یا بمونم زجر ...

وا به اون چه 

شما خواستگار خوب اگر داری رد نکن ازدواج کن مثلا میخواد چیکار کنه ؟

خودش ازدواج کرده ؟

وا به اون چه شما خواستگار خوب اگر داری رد نکن ازدواج کن مثلا میخواد چیکار کنه ؟خودش ازدواج کرده ؟

اره متاهله

از اول مثل بختک ب جون منه

خب زیرابی میره زندگیمون خراب میکنه

یه بار خیلی خوشم اومد گفتم ریسک کنم، سریع موقع خواستگار اختلاف الکی انداخت

اره متاهلهاز اول مثل بختک ب جون منهخب زیرابی میره زندگیمون خراب میکنهیه بار خیلی خوشم اومد گفتم ریسک ...

خب جلوش وایسا 

به خانوادت بگو 

نذار زندگیتو خراب کنه 

تلاش خودتو بکن حداقل

خب جلوش وایسا به خانوادت بگو نذار زندگیتو خراب کنه تلاش خودتو بکن حداقل

از چشم اینا زندگی خراب کردن ینی باعث طلاق شن

خو همینم بچگیم عاملش شدن، البته طول عمرش ۲ هفته بود ولی ضربش زد

این همه خواستگار بهم خوردن و اینک بشین ته خونه هیچی یاد نگیر، اینا مثلا زندگی خراب کردن نی