2777
2789

جریانش مفصله تو این چند وقت اخیر زیاد تایپک زدم..

از دلهره نگرانی استرس 

خیلی خلاصه بگم کسی از من پول میخواد۵۰۰دلار..گفتم ندارم فعلا بدم اونم برام پیج زده و عکس مشخصاتمو بیوگرافی نوشت. من فقط مهلت خواستم تا پولشو جور کنم..بعد کلی التماس عکس ها و اطلاعاتمو برداشت ولی عکس پروفایل پیج رو عکس خودم گذاشته..و مدام در حال جمع کردن فالوره..و همه هم فامیلای من هستن 

من تا حالا ۱۰۰دلار از پولشو جور کردم.ولی میترسم اگر هر چقدر پولش رو برگردونم بخاطر عقده اینکه باهاش ازدواج نکردم بازم عکسامو پخش کنه و بفرسته برای فامیلم..

شکایت هم رفتم بکنم گفتن چون خارج ایرانه پیگیری نمیکنن..

هیچ کاری از هیچ کس برنمیاد 

فقط خدا میتونه کمکم کنه یا بمیرم یا فرار کنم

وگرنه من چهار گوش بدنم سالمه کاش بشه گوشه گوشه از بدنم اهدا بشه به کسایی که نیاز دارن..

چون اگر عکس ها پخش بشه 

فقط ابروی خودم نه ابروی مادرم برادرم زندگیه خواهرم

من الان به سرزنش نیاز ندارم اشتباهمو قبول دارم.

من الان فقط به دعا نیاز دارم 

بخدا من دختر بدی نبودم...خدایا خودت که منو میشناسی خدایا من هزار تومن از پول کسیو خوردن دوست نداشتم 

خدایا نجاتم بده از این وضعیت...

کاش دعام کنید و دعاتون بگیره 

خدایا 

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا خانما من هی میگم عکس واسه غریبه نفرستید تو گوشتون نمیره از قدیم بوده این اخاذی از عکس خدا رحم کرد اسی شماره آت نذاشت و بنویسه خاله فلان مثلا

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
بیا خانما من هی میگم عکس واسه غریبه نفرستید تو گوشتون نمیره از قدیم بوده این اخاذی از عکس خدا رحم کر ...

وای خاله فلان 😐😂

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?