2777
2789

سلام دوستان 

کسی بین شما هست که در حال خوندن دکتری باشه نوزاد هم داشته باشه به فرض پرستار داشتن و زیاد درگیر کار خونه نبودن و این که همسرتون هم کمک حال باشه شرایط برای مادر و نوزاد سخت نمیشه؟ 

البته شاغل هم باشید اما ساعت کاری را به میل خودتون بتونید کم و زیاد کنید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بله از آشنایان

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره

ب نظرم مشکلی پیش نمیاد من با یه بچه ۳ ساله دارم‌برا کنکور میخونم شما ک دیگه بچت خیلی اذیت نمیکنه و در ضمن پرستارم داری راحتی

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم مشکلی پیش نمیاد من با یه بچه ۳ ساله دارم‌برا کنور میخونم شما ک دیگه بچت خیلی اذیت نمیکنه و در ...

هنوز بچه ندارم می خوام اقدام کنم اما خیلی تشویش و دلهره دارم 

البته منم دارم برای کنکور دکتری می خونم ولی نسبت به قبولیم مطمینم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
گلایه ای ندارند  من نمی خوام بچه اسیب ببینه

سخت هست ولی خب پشتکار دارن 

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره
هنوز بچه ندارم می خوام اقدام کنم اما خیلی تشویش و دلهره دارم  البته منم دارم برای کنکور دکتری ...

ان شالله ک ب خواسته هات برسی گلم

بچه خیلی محدودت نمیکنه البته اگه خودت نخوای

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
ببین یه تایمی همزمان من ارشد میخوندم همسرم دکتری  هردوهم شاغل بودیم بچه مونم کوچیک بود ولی به ه ...

خداروشکر 

این ها را می شنوم خیالم راحت تره 

پرستار هم دارند؟ 

نه خانواده خودشون کمک میکنن

دکتری خوندن خیلی سخته من خودم دانشجوی دکتری هستم تو دانشجوهای دکتری ندیدم کسی بابچه کوچیک درس بخونه ...

چه رشته ای هستید شما؟ 

تو دوران رساله اگر بچه بیارم سخت میشه 

یعنی سه ترم درسی را پشت سر بگذارم بعد اقدام کنم 

چه رشته ای هستید شما؟  تو دوران رساله اگر بچه بیارم سخت میشه  یعنی سه ترم درسی را پشت سر ...

ریاضی محضم  نمی‌دونم بستگی به رشته وپشتکارخودتون داره من عملا بعدازمون جامع مقالم آماده بود کارچندانی نداشتم  دوستان بودن سه سال مدرکشون گرفتن شما میتونین چهارترم  مقاله هاتونم بفرستین دیگه کارچندانی ندارین فقط نوشتن پایان نامه میمونه 

ریاضی محضم  نمی‌دونم بستگی به رشته وپشتکارخودتون داره من عملا بعدازمون جامع مقالم آماده بود کار ...

تو کار پژوهشی خیلی خوبم 

موضوع رسالم از الان حاضره 

من رشتم حقوقه ذاتا سخته توقع هم اساتید هم بالا 

امیدوارم بتونم 

ممنون از وقتی که گذاشتید