من امروز ساعت 7 صبح از خواب پا شدم بعدش یکم با گوشی ور رفتم دوباره 8 خابیدم تو خواب دیدم تنها تو خونم با شوهرمم دعوا کردم قراره طلاق گذاشتیم البته الان تو واقعیت هم داریم از هم جدا میشیم بعد دیدم تو خواب شوهرم درو باز کرد با لباس فرم اداره اومد با لحن نگران و خشم گفت از صبح دارم به گوشیت زنگ میزنم سر صبحی با کی داشتی حرف میزدی چرا گوشیت مشغول بود منم گفتم به تو چه ما که داریم جدا میشیم به تو ربطی نداره با کی حرف میزنم بعد اومد نشست گریه کرد گفت چرا داری اینجوری میکنی چرا داری زندگیمونو خراب میکنی منم گفتم اونی که شروع کرد تو بودی تو رفتی ماشینو فروختی وکیل گرفتی طلاقم بدی اونوخ به من میگی دارم زندگیمونو خراب میکنم اینو که گفتم شوهرم گفت درو باز کن ببین ماشینو دوباره چن میلیون دادم دوباره پسش گرفتم منم درو باز کردم دیدم اره ماشین جلو در بود اما چون خیلی اذیتم کرده بودو دروغم زیاد میگفت گفتم ماشینت دیگه به دردم نمیخوره بلاخره تو میخاستی طلاقم بدی منم به هدفت میرسونم منم دوست ندارم و نمیخامم باهات زندگی کنم اینو که گفتم درو باز کرد رفت تو کوچه هی داد میزد گریه میکرد لگد میزد به دیوار. تو همین حین از خواب بیدار شدم.
به نظرتون تعبیر داره یا نه چون 8 صبح دیدم