2777
2789

واسه یه خانم باردار میخوام، بنده خدا جوری هوس کرده که یه جورایی مریض شده

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم وقتی باردار بودم دقیقا تو همین فصل هوس گوجه سبز و سیب ترش کرده بودم😭

من هوس هلو کرده بودم توی پاییز 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

منم  دو  ماه هوس گوجه سبز کردم، روز شماری میکنم بیاد  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
بازار تجریش فک کنم داشته باشه 

درسته

منم گفتم شاید باشه، خودش شهرستانه، اگر بتونم فردا برم بازار تجریش براش بگردم 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

عزیزم الان فکر نمیکنم جایی باشه تو باغای ما که درخت گوجه سبز هست درختا هنوز جوونه نزدن چه برسه به شکوفه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...