2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خوبی؟من تاپیکاتو خوندم دیدم که دوس داری بچت پسر باشه.یه دعایی هست توی مفاتیح که تو ماه۴بارداری خونده میشه.اسمش دعای پسردار شدن.آخرای مفاتیح.اینو بخون ببین تاثیرداره یانه.باید اعتقاد قلبی داشته باشی

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
سلام عزیزم.خوبی؟من تاپیکاتو خوندم دیدم که دوس داری بچت پسر باشه.یه دعایی هست توی مفاتیح که تو ماه۴با ...

اوندم خوندم عزیزم ممنون که گفتی بهم آره خیلی دوسدارم پسرباشه چون همه علائمم مثل بارداذی پسره ازاول به خودم گفتم پسره

اوندم خوندم عزیزم ممنون که گفتی بهم آره خیلی دوسدارم پسرباشه چون همه علائمم مثل بارداذی پسره ازاول ب ...

خب دزصد بهت نگف تو سونو

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
گف ازروحرکاتش بهت احتمال میدم دختر گفتم چنددرصد گف خیلی درصدش ضعیفه

منم ۸اسفند میخوام برم حسم میگ بچم دختر شما چ علایمی داری

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
اوندم خوندم عزیزم ممنون که گفتی بهم آره خیلی دوسدارم پسرباشه چون همه علائمم مثل بارداذی پسره ازاول ب ...

ان شاالله خواسته ی دلت باحکمت خدا یکی باشه.علائمت باقبلی فرق داره؟

قبل بارداری هم کاری کردی برا جنسیت؟

گف ازروحرکاتش بهت احتمال میدم دختر گفتم چنددرصد گف خیلی درصدش ضعیفه

آخه چطور از رو حرکات تشخیص دادن😐

علایمم کلا بابارداری اولم فرق داره عاشق شوری وترشی ام کباب وجگردوسدارم سوپ بااآبلیمو یعنی همه چیو باآبلیمو میخورم تاجای بشه رشد موهای پام وشکمم بیشتر شدع

اولین بچتونه؟از روعلايم نمیشه تشخیص دادمن سرقبلی همه علائمم پسر بود.از رو جدول چینی و هرچیزی هم که حساب میکردم پسر بود ولی دختر شد.

ان شاالله خواسته ی دلت باحکمت خدا یکی باشه.علائمت باقبلی فرق داره؟ قبل بارداری هم کاری کردی برا جنس ...

ممنون گلم.آره فرق داره سردخترم اصلاحالم بدنمیشد حتی یک بارم نشد سراین فقط حالت تهوع دارم بالانمیارم اوق میزنم ازمرغ وتخم مرغ بدم میومد الان نه سراون تنبل سراین بچه فرز

انشاله هرچیه سلامت و صالح باشه  یه زنجیر پلاک بگیر رو شکمت دستتو تکون نده خودش با نبض بچه ت تکون میخوره اگه خطی بیاد و بره بچه ت پسره اگه گرد و دایره بچرخه دختره توضیح کاملش تو یکی از تایپکام هست برای من و اطرافیانم این تعیین جنسیت صدرصد درست بوده 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اولین بچتونه؟از روعلايم نمیشه تشخیص دادمن سرقبلی همه علائمم پسر بود.از رو جدول چینی و هرچیزی هم که ح ...

اره اولین‌بچمم خیلی کنجکاوم بدونم