2777
2789
عنوان

این عکس یعنی چی؟

215 بازدید | 24 پست

اگه کسی بذاره رو پروفایلش

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

تنها و ناراحت

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاوناراحت وسردرگم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اوخی تنهاس

واقعا حتی اگه رو پروفایل یک پسر باشه؟!

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

ناراحت و بدون همراه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یعنی بیخیال جهان قهوه ات یخ کرد

...

😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...