2777
2789
عنوان

اگر پدر از دست دادی میشه به سوالم جواب بدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
پدرو مادر من تا وقتی زنده بودن فقط به خودشون اهمیت میدادن بابام  تا اخر عمرش فقط دنبال دلخوشی ه ...

درسته عزیز دلم 

خیلی سخته 

منم دوست دارم وقتی ازدانشگاه میام مثل بقیه دوستام مامانم برام یه چایی بیاره اما حتی سرشو از گوشیش بلند نمیکنه

دلم میخواد با یکی حرف بزنم از اتفاقات روزم بگم

اما کسی گوش نمیکنه 

چرا بهترین نعمتشو خدا باید دریغ کنه از ادم

خونواده همه چیز یک آدمه 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد بدی نیست ولی من مشکلم اینه دوست داشتم مثل خیلیا خونوادم پشت و پناهم بود

عزیزم درکت میکنم دعات میکنم 

آیته الکرسی هم میخونم انشالله خدا ب همه آرزو های قشنگت برسوندت 

عین من شوهر کرد منو دیگه محل نداد 😑

مامان من طلاق گرفت ازش بعد اینکه من عروسی کردم اما همه بچگیم نابود شد خدا هم طاوانشو گرفت ازون مردم احمق الان شکر میکنم شکر که شوهرمو دارم

مامان من طلاق گرفت ازش بعد اینکه من عروسی کردم اما همه بچگیم نابود شد خدا هم طاوانشو گرفت ازون مردم ...

خدارو شکر عزیزم منم خدارو شکر میکنم ولی مامان من طلاق نگرفت منو دور انداخت ناپدریمم بهم نظر داشت 

خدارو شکر عزیزم منم خدارو شکر میکنم ولی مامان من طلاق نگرفت منو دور انداخت ناپدریمم بهم نظر داشت&nbs ...

دقیقا برای منم همین بود شبا متکا پشت درمیزاشتم که نیاد سمتم اگه بدونی چه غذایی کشیدم

دقیقا برای منم همین بود شبا متکا پشت درمیزاشتم که نیاد سمتم اگه بدونی چه غذایی کشیدم

وای چه شباهتی خدا لعنتشون کنه الان ی دختر ۱۱ سالع داره امیدوارم اشک اونو ببینع و ذره ذره آب شه من مظلوم بودم صدام در نمیومد کثافت انقدر باهام بد رفتار میکرد 

ب مادرت نمیگفتی 

وای چه شباهتی خدا لعنتشون کنه الان ی دختر ۱۱ سالع داره امیدوارم اشک اونو ببینع و ذره ذره آب شه من مظ ...

دقیقا خواهر منم یازده سالشه اما من خواهرمو دوست دارم خدا خودش جواب باباشو داد خواهرم الهی خوشبخت بشه کلاس پنجمه

وای چه شباهتی خدا لعنتشون کنه الان ی دختر ۱۱ سالع داره امیدوارم اشک اونو ببینع و ذره ذره آب شه من مظ ...

بخاطر اینکه زندگی مامانم نواسه گذاشتم از خونه رفتم انگ هرزگی زد بهم اون زمان باشوهرم دوست بودم پشتم بود خیلی سختی کشیدم خیلی چقدر زندگیمون شبیه

زندگی مامانم نپاشه اشتباه تایپ شد ببین الان برمیگردم میگم سنگ بودم تحمل کردم خداعوضشو داد اه مظلوم بددامن میگیره