2777
2789
عنوان

برا اجرا گذاشتن مهریه کجا برم

3054 بازدید | 52 پست

فردا میخوام اقدام کنم تا دیر نشده میترسم اموالشو بزنع ب نام مادرش باید سریع اقدام کنم اما نمیدونم کجا باید برم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دفتر خونه که عقد کردین

مرسی عزیزم  بعدش چی میشه؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
فکر کنم اول از محضرخونه محل عقدت باید نامه بگیری

اها نامه میدن برا دادگاه؟ 

برو دفترخونه اگه مالی به اسمش داشته باشه توقیف میکنن

ببین میتونه نده؟ سند خونه چند میلیاردی داره باقی ملکاش قول نامه س

مرسی عزیزم  بعدش چی میشه؟

بعدش به من یه برگه داد روش یه سری عدد نوشته بود گفت ببرم دفتر ثبت اسناد فک کنم .

اونجا هرچی ب نامش هست رو توقیف میکنن ماشین خونه کارت بانکی همه چی.من  البته تا همینجا رفتم دنبالش دیگ مشکلمون حل شد نرفتم

ما خسته‌ ی این همه نشدن شدیم. . :)🌱
از روی اسناد رسمی و قولنامه یش عکس بگیر شماره پلاک ماشینیش شماره حسابای بانکیش تا کارت راحتتر باشه

از هیچی جز پلاک ماشین نمیتونم عکس بگیرم تو سندا.  قولنامه هاررو میتونم مرسی

نه ربطی به دادن اون نداره اونا خودشون تو سیستم میزنن هرجا بخواد بره برای فروش یا بنام زدن میفهمن مال ...

منظورم اینه ک میتونه نده اذیت کنه؟