2777
2789
توکل به خدا

انشالله زود برگردن خونه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
درک میکنم خیلی سخته اینجوری  منم پسرم زیر دو سالش بود بابام حالش بد شد نمیتونستم برم شب پیش با ...

مرسی خیلی محبت کردی درحقمون🌺☘️

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله  مرسی محبوبه وجان🌺☘️

❤❤

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مرسی خیلی محبت کردی درحقمون🌺☘️

خواهش میکنم گلم 

براش امن یجیب بخون ان‌شاءالله همین الان بهت زنگ میزنه شوهرت و میگه حالش خوبه و چیز مهمی نبوده 

آمین 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام گلم خوبی سمت بالا ناف پیش دنده هاش سمت راست پهلوش  درد شدید داشت؟؟؟؟احیانا سنگ کیسه صفرا نیست؟یا سنگ کلیه ...انءشالله بهتر بشه گلم ک

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
سلام گلم خوبی سمت بالا ناف پیش دنده هاش سمت راست پهلوش  درد شدید داشت؟؟؟؟احیانا سنگ کیسه صفرا ن ...

سلام ممنون عزیزم 

والا براش سرم زدن خداروشکر الان بهتره 

بعدا بریم بررسی کنیم ک خدایی نکرده مشکل جدی نباشه 

ممنون دوست خوبم لطف کردی🌺💖

[QUOTE=226812663]چیکار کردن براش؟[/QUOTEاگه سنگ باشه تو سونوگرافی دیده میشه . بری شوهرم عمل کردن درا ...

خب خداروشکر 

خداکنه مشکل جدی نباشه نگران اینم فقط