2777
2789
عنوان

چرااینجوری شدم😣😣

427 بازدید | 38 پست

من یه هفته اس به خاطر پریودی نامنظمم خیلی کلافه ام واعصابم خورده، شوهرمم عادت کرده وقتی من کنارشم میزنه منو نه کتکا مثلا میزنه به بازوم یابه پاهام ازنظرخودش اروم میزنه ولی من واقعا دردم میاد حالامن اکثراچیزی نمیگم که خب نگه بی جنبه بازی درمیاری ولی بهش گفتم قبلا که این کارت واقعا اذیتم میکنه بیشتر مراعات کن، امشبم نشسته بودیم اونم همینجوری میزد منم هی میگفتم نکن دردم میاد، یهو قات زدم اعصابم بهم ریخت، چندتامشت زدم به مبل مشت زدم به ستون به معنی واقعی کلمه خون به مغزم نرسید،، چندتادادزدم و اومدم تواتاق،ازشدت عصبانیت گریم گرفت،، من خیلی عصبی شدم یااشتباه ازشوهرم بوده؟؟😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين دركت ميكنم شوهر منم از اين شوخي دستي ها زياذ داشته منم دردم ميومدم چندبار ناخوداگاه قاطي كردم الان كمتر شده شوهرم حواسش رو جمع كرده اما هرزگاهي شوخي ميكنه يهو ميام قاطي كنم سريع جلو خودمو ميگيرم 

يه بار دندون درد داشتم يهو برداشت زد تو لپم منم دندون دردم شديدتر شد زدم به كولي بازي ديگه از اونموقع ميترسه تو صورتم بزنه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

خوب کاری کردی عزیزم ..ولش کن اروم‌که شدی برو‌کنارش بخواب

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است