2777
2789
عنوان

تاحالا همچنین عقدی ندیدم🤦🏻‍♀️

743 بازدید | 44 پست

سلام دوستان امروز ی چیز جالب دیدم تو محضر

پنجشنبه شب جشن عقد برادر شوهرم هست و‌خب محضر تا طرفای۳ ۴ بیشتر نیس قرار شد ک امروز بریم عقد رسمی انجام بدیم و فقط پنجشنبه فرمالیته باشه

رفتیم محضر تا شهریار چون عروس خانم اونجا زندکی میکنن خلاصه تا اونجا رفتیم و سند امضا کردیم اما خطبه نخوند!!!!!! گف عروس خانم گفتن روز جشن بخونن

انقد همسرم و شوهر خواهرشوهرم ناراحت شدن ک‌حد نداره خب برای ی سند امضا کردن دیکه یک ساعت و‌نیم راه چرا مارو کشوندن و نگفتن هم نمیخان عقد کنن جالب اینه روز به این عالی عقد نکردن گذاشتن روزی ک وفات حضرت زینب هستش و‌بعد اذان مغرب تازه وفات تموم میشه عقد کنن!!!بعدم مگه میشه سند بدن صیغه نخونن!!!

کارشون زشت بود خو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری بازی درنیار از اول

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

به شما چه  دوست داره خطبه  رو اون  روز بخونه  عقد خودشه

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

جاریییی شدیآآآ😂

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

خو میرفتین یه محضر دیگه

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781