2777
2789

ازدواج خیلی خیلی خیلی عااااالیه

نمیگم خوب چون خیلی از خوب بهتره 

با فرد متعهد و با اخلاق که از لحاظ فرهنگی و عرف مچ باشید دیگه حرف نداره

استقلال و آرامشی که در زندگی مشترک وجود داره 

و اون اعتبار و حسابی که روی آدمی که متاهل باز میشه 

هیچ وقت روی ی فرد مجرد باز نمیکنن

و همیشه به چشم ی بچه بهش نگاه مبشه و وقتی هم که از سن ازدواجش بگذره ، حالا چه دختر و چه پسر 

اکثرا به چشم آدمی بهش،نگاه میکنن که ثبات شخصیتی نداره و نتونسته برای آینده و تشکیل زندگی مشترک تصمیم درستی بگیره و از تجرد خارج بشه

بله یا شاید کسی شرایط دوست شدن با جنس مخالفو نداشته باشه از نظر من واقعا توی خیلی جاها خیلی دردسر سا ...

عزیزم من شرایط رو دارم و الان هم دانشجو هستم  .

ولی نه اینکارو میکنم نه دوست ندارم که بکنم . 

حالا نیشه بگید به چه علت برای من همون دوست پسر مناسبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه دوستی که اصلا به درد نمیخوره. خیلی به دختر ضررمیزنه واقعا الان اینو همه میدونند. فقط ازدواج ه ...

من بگم شاید باورتون نشه اما خودم قبل ازدواج با هیچ پسری ارتباط نداشتم یعنی شرایط خانوادم اینجوری بود هیچ‌وقتم احساس خلاء تو زندگیم نداشتم و الان خوشحالم چون ازدواج موفق تری داشتم اونم دلیل داره کسایی که قبل ازدواج با پسرای مختلف ارتباط داشتن ذهنشون به طور ناخودآگاه همسرشونو با اون‌پسرا مقایسه میکنه و این باعث گیج شدن ذهن میشه و از خیلی بابتا به زندگیشون آسیب وارد میشه

ازدواج خیلی خیلی خیلی عااااالیه نمیگم خوب چون خیلی از خوب بهتره  با فرد متعهد و با اخلاق که ا ...

البته ازدواج دست خودمون نیست .اونجاش که گفتید برای آینده وزندگی مشترکش تصمیم بگیره و.....چون ذات آدمارو که مشخص نیست. 

باید خدا بهترین رو درتقدیرمون بذاره.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
عزیزم من شرایط رو دارم و الان هم دانشجو هستم  . ولی نه اینکارو میکنم نه دوست ندارم که بکنم .&n ...

من این حرفو نزدم من خودم ۱۸ سال و نیمم و چند ماهه ازدواج کردم از ازدواجمم به شدت راضی ام تو باید بینی خودت از چی خوشت میاد ازدواج یا دوستی 

همسرمم ازم ده سال بزرگ تره اما ما اصلا با هم مشکل نداریم هم اون منو خوب درک میکنه هم من اونو بزرگ شدن به سن که نیست به عقله 

من بگم شاید باورتون نشه اما خودم قبل ازدواج با هیچ پسری ارتباط نداشتم یعنی شرایط خانوادم اینجوری بود ...

آفرین.

خودمم دوست پسر نداشتم وندارم.

شرایط خانوادگی

غرور خودم

مذهبی بودنم

ولی

ولی

ولی 

به شدت راضیم ،پاکیم رو به هرچیزی ترجیح میدم. توی این سایت هم خیلی گفتم دوست نشید اول با دست همو میگیرند وبعدشم که سوءاستفاده از دختر میشه.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
چجوری بسنجمش ؟ فرهنگش و . عرفش و ...

فرهنگ که کاملا مشخصه بخصوص اگه هردو از یک شهر باشید و هم زبون ، چون آداب و رسم و رسوماتتون شبیه هم هست

از نظر عرفی هم اینکه سعی کنید کسی رو انتخاب کنید مه از لحاظ سطح مالی و خونه و زندگی به شما نزدیک باشن 

حالا یکم بالاتر یا پایین تر مشکلی نداره

اما اگه سطح دارایی هاتون خیلی اختلاف داشته باشه قطعا به مشکل میخورید

من این حرفو نزدم من خودم ۱۸ سال و نیمم و چند ماهه ازدواج کردم از ازدواجمم به شدت راضی ام تو باید بین ...

درسته عزیزم . فکر کردم شما گفتید 

ممنونم خوشبخت باشی همیشه 

ازدواج درست هیچ مشکلی نداره از دوستی هم خیلی بهتره اون موقع نه استرس داری نه ترس از دست دادن تازه ما توی کشوری زندگی میکنیم که هنوز که هنوزه این روابط جا نیفتادن و مشکل ساز میشن خیلی وقتا 

پس چرا به خودمون از لحاظ روحی من جسمی رو هم اصلا نمیگم آسیب بزنیم

آفرین. خودمم دوست پسر نداشتم وندارم. شرایط خانوادگی غرور خودم مذهبی بودنم ولی ولی ولی  ...

دقیقا به خدا خیلی از پسرا به دوستاشون به چشم همسر آینده نگاه نمیکنن من خودم دیدم‌توی اقوام با هم دوست بودن ازدواج کردن بعد از چند مدت جدا شدن دلیلیش هم عدم اعتماد بوده وقتی توی زندگی اعتماد نباشه واقعا اون زندگی تبدیل میشه به جهنم من الان هر جا برم همسرم بهم اعتماد کامل داره هر دقیقه منو چک نمیکنه یا حتی من اونو❤🦋

منم مثل شما هیچ وقت نتونستم خودمو قانع کنم تن به همچین روابطی بدم این نظر منه کسی جبهه نگیره من منظورم این نیست هر کس با کسی دوسته مشکل داره نه اصلا اتفاقا به همه جور طرز فکر احترام میزارم

البته ازدواج دست خودمون نیست .اونجاش که گفتید برای آینده وزندگی مشترکش تصمیم بگیره و.....چون ذات آدم ...

حرفت درسته عزیرم

اما یکم دقت و تصمیم گیری درست از روی عقل و نه از روی احساس کار رو راحت میکنه و انتخاب رو آسون

حرف و منظور من اینه دخترهای مجردمون خیلی آرمان گرا نباشن 

و منتظر نباشن طرفی در خونشون رو بزنه که از همه لحاظ اکی باشه مثلا خونه  ، ماشبن ، ویلا ، تحصیلات عالی ، شغل پردرامد پشت میزی ، تک پسر ، حساب بانکی پر و پیمون 

خب واقعا همه ی اینا با هم رو چطور ینفر میتونه همزمان داشته باشه

اابته وه که نباشه اصلا 

اما درصدش،خیلی پایینه

منظور کلی من اینه که کلا خوبیها و بدیهای خاستگار مورد نظرش،رو بذاره روی ترازو ، ببینه کفه ترازو به کدوم سمت سنگین تره 

اینجوری راحت تره تصمیم میگیره

خدارو بحق مولود امروز حضرت علی قسم میدم بخت و ازدواج خوب و به صلاح برای تک تک مجردهای کشورم در تقدیر زندگیشون قرار بده 🤲🤲