2777
2789
باورمیکنی سایزمو نمیدونم،قبلاک لاغربودم 38 الان نمیدونم، وزن وقدت چنده؟!  

من قدم 172 وزنم 63 

از کمر و بدن لاغرم سایز مانتوم 38 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزني هم نداري كه پس چ جوري تپلي شايدم بخاطر قدت كه كوتاه 

نه تپل نیستم صورتم و دستام لاغر فقط پایین تنم تپل 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

منم 168وزنم 62، دوس دارم تا65برم، منم کمرم باریکه ولی توپرم.. سایزشلوارو چجوری بفهمم؟ 

وزنت خوبه غذات رو بیشتر کنی سریع چاق میشی 

دور باسنت رو با متر بگیر بهم بگو 

بگم سایز شلوارت چنده 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
دور باسنم 105،مرسی عزیزم

مثل منی منم دور باسنم 103 

سایز شلوارت میشه 44