2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک خورشتم نمیجوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 127 پست
نه اتفاقا من اطرافیانم اهل تعارف نیستن مثلا کوکو و کتلت رو خوب درست نمیکنم...ولی قرمه سبزی رو دوستای ...

همه تو این تاپیک گفتن زمان بیشتری میخواد معمولا همه خورشتا رو زمان میدن با شعله کم میپزه 

من اول فکر کردم با زودپز میپزی تو ۱ ساعت 

اصلا نمیتونم تصور کنم قرمه سبزی تو ۱ ساعت آماده بشه ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگن تو زودپز بد میشه بلد نیستن تو زود پز بزارن 

وگرنه همه انگشتاشونو میخورن من قرمه درست کردنی 

مهم جاافتادگیشه وگرنه زود پز قابلمه نداره خیلیا تو قابلمه میزارن ولی ادم حالش بدمیشه از هرچی قرمه سبزیه

فقط باید قلق قرمه رو بلد باشی همین 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مزغ یا قیمه بذار که حداقل یکم کمتر زمان میبره

قیمه یکم سخته چون طعمش خاصه و باید زودتر میزاش 

ولی مرغ زود میپزه

اونایی که میگن تو زودپز بد میشه بلد نیستن تو زود پز بزارن  وگرنه همه انگشتاشونو میخورن من قرمه ...

اره دقیقا قلق داره 

من تاحالا با زودپز درست نکردم ولی راست میگی برای بعضیا تو قابلمه هم خوب نمیشه 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

من تدارک مهمونی بخام ببینم انقد استرس میگیرم و تند تند کارا رو انجام میدم گوشیم یادم میره اصن چ برسه ...

منم انقدر استرس میگیرم که نگو اصلا وقت سرخاروندن ندارم😁 

اونایی که میگن تو زودپز بد میشه بلد نیستن تو زود پز بزارن  وگرنه همه انگشتاشونو میخورن من قرمه ...

اره دقیقن زندایی من قابلمه ی درست میکنه سبزی میره ی طرف آب خورشت ی طرف😐

تو زودپز هم میشه، ولی باید حواست باشه یه لحظه غفلت کنی لوبیاش میترکه😂

من یه یاعت تو زودمز میذارم، ۲ ساعت با شعله خیلی کم توی قابلمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره دقیقا قلق داره  من تاحالا با زودپز درست نکردم ولی راست میگی برای بعضیا تو قابلمه هم خوب نم ...

والا خیلیا اطرافیان تو قابلمه میزارن شش ساعتم میمونه وقتی میخوری ادم حالش بدمیشه لوبیاها هم همه سفت 

لوبیارو باید نیم ساعت بزاری بپزه قشنگ لوبیا اب بشه تو دهن نه اینکه زیر دندون خرت خرت کنه

منم انقدر استرس میگیرم که نگو اصلا وقت سرخاروندن ندارم😁  

بعدم تازه مهمون میاد میگم فلان کارو هنوز نکردم

زنگو ک میزنن تازه لباس عوض میکنم😁

با لباسای کلفت باری نرم جلوشون😁😁

قیمه یکم سخته چون طعمش خاصه و باید زودتر میزاش  ولی مرغ زود میپزه

آره ولی قیمه زودتر از قرمه میپزه مخصوصا اگه با سینه مرغ بذاره زرشک پلو با مرغم که نهایت دو ساعت و نیم آماده اس باید اینا رو میذاشت

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد