2777
2789
عنوان

ماسک ورقه ای صورت

122 بازدید | 6 پست

خانما شما از ماسک ورقه ای استفاده کردین؟

آیا نتیجه ای گرفتین؟

از چه برند و چه ترکیبی استفاده کردین؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

نکردم ولی شنیدم خوبن 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من همیشه میزنم والا نتیجه بده اونم فقط بایکبار استفاده از ماسک عمراااااااا دختر پاکسازیه دیگه مراحل داره فقط ماسک نمیشه که

اول بخور میدم بعد دونهامو درمیارم بعدماسکه رومیزارم وبعداهم یه مرطوب کننده میزنم وتموم

ولی اگه حال داشته باشم روندو طولانی تر میکنم پچ چشم میزنم اسکراپ ولایه برداروبقیه داستان هخخخخخ

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میزنم والا نتیجه بده اونم فقط بایکبار استفاده از ماسک عمراااااااا دختر پاکسازیه دیگه مراحل ...

میشه بعد از ماسک ویتامین سی زد بجای مرطوب کننده؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
اره عزیزم عالیه

مررررسی