المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11879 عنوان قرنیه چشم اگر عفونت بکنه وازدست بدن یعنی کوری.؟؟؟ 5660 بازدید | 44 پست یکی از رفیقام چشمش آسیب دیده وامروز رفته دکتر معاینه کرده وگفته قرنیه ات عفونت کرده وشایداز بین بره اگر قرنیه اش ازبین بره یعنی کور میشه؟درمانی نداره که چشمش خب شه؟عفونتش خب شه چشمش خب میشه؟خیلی نگرانم هرکی راجبه اش میدونه بگه مرسی وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1400/11/26 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخوشی1 عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 42209 چرا عفونت کرده از لنز استفاده میکرد فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11879 چرا عفونت کرده از لنز استفاده میکرد نه اسید رفت توچشماش 😭 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
دلخوشی1 عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 42209 نه اسید رفت توچشماش 😭 وای انشالله درست میشه فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11879 نه پیوند قرنیه انجام میدن یعنی خب میشه؟؟؟پیوندقرنیه چطوره؟؟؟ وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11879 کور نمیشه قرنیشو پیوند میزنن😐 یعنی خب میشه؟؟؟؟؟عملش چطوریه؟؟؟؟؟ وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
bdkfnbhc عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 849 بهش بگو عسل کُنار بگیره شبی ی قطره بندازه تو چشمش بعد بخوابع خوب خوب میشه
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 19993 بله منم تا این مرحله رفتم ولی زود بخیر گذشت سیپلاکس داد ریختم خوب شدولی ازون به بعد دیگه لنز نذاشتم قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11879 وای انشالله درست میشه دعاش کنید خیلی چشمش میسوزه حالش بده وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خداااااااااا۸۱ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2882 قرنیه همین لایه شفاف روی چشمه مردمکش که آسیب ندیده شاید بتونن قرنیه رو درست کنن چند تا دکتر بره حتما راه درمانی داره
سایای عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 201 نه اسید رفت توچشماش 😭 😐😐😐اسید تو چشمش رفته باشه که کل چمشش آسیب میبینه نه قرنیه همم عفونت نمیکنه که درجا چشمشو میسوزونه😐