2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست
کسی میتونه کمک کنه چتارو بخونه ببینه درست برخوردکردم یانه کارم درست بودریانه.اگه میشه کل پیاماموبخون ...

بفرست ببینم 

منم یه بار این اتفاق برام افتاد مجازی بایکی آشنا میشدم دیدم یه دختری رو  توی یه پیجی ریپلای کرده بهش گفت چشمای خوشگلت قشنگ میبینه آمارشو در آوردم دیدم با دختره توی گل تل هست  منم رفتم توی گروه بعد فهمیدم با دختر دوسته گذاشتمش کنار

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چندسالته گلم .همه چیوبهش گفتم ک بااون دختره چت کردو منم توگروه بودم و اون دختره بش گفت عشقم گفت اون ...

19 تو چند سالته

غرور داره طرفت خیلی

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بفرست ببینم  منم یه بار این اتفاق برام افتاد مجازی بایکی آشنا میشدم دیدم یه دختری رو  توی ...

چندسالته گلم.الان توگروه چت میکردم بااکانت فیک گفت اسم واقعیت همینه؟گفتم اره.گفت تواول اسمت اینه.میشناسمت😅منم گفتم وات د فاز .چی میگی .    اونودوست داشت واقعا؟

چندسالته گلم.الان توگروه چت میکردم بااکانت فیک گفت اسم واقعیت همینه؟گفتم اره.گفت تواول اسمت اینه.میش ...

من ۲۵ 

نمیدونم دوستش داره یا نه ولی مشخصه که تنوع طلبه

من ۲۵  نمیدونم دوستش داره یا نه ولی مشخصه که تنوع طلبه

اون دختره خیلی محلش میداد بیشتر.بعد دوباره ی دختردیگه هم ب شوخی بهش گفت عشقم گفت چخبره معلوم نی عشق کیم همه تون میگین.اعصابم خورده ازرفتاردختره.بعدمن توگپ پرسیده بودم رلته ازدختره.دختره هم گفت اره رلمه

اون دختره خیلی محلش میداد بیشتر.بعد دوباره ی دختردیگه هم ب شوخی بهش گفت عشقم گفت چخبره معلوم نی عشق ...

اوه پس با اونم رل زده

از گروهشون بیا بیرون تا بیشتر اعصابت خورد نشده

اوه پس با اونم رل زده از گروهشون بیا بیرون تا بیشتر اعصابت خورد نشده

بهش گفتم رل زدی .گفت شرور میگه بیخود کرده من بااون رل نیستم و الکی گفته.بهش گفتم خودش گفت گفت الکی گفته.بعد توگروه چت کردم بااکانت فیک.گفت تو اول اسمت فلانی میشناسمت😅فهمید منم شک کرد.منم گفتم وات د فاز؟و دیگه بیخیال شد

بپرس منم از دختر پرسیدم

ازش خدافظی کردم و پسره هم پیویو پاک کردو خدافظی کردیم از هم بهش گفتم قربون صدقه همون برو بسلامت اقای وفادار.الان برم پیوی دختره بپرسم؟میترسم دردسر شه برام

ازش خدافظی کردم و پسره هم پیویو پاک کردو خدافظی کردیم از هم بهش گفتم قربون صدقه همون برو بسلامت اقای ...

نه ولش کن اره ممکنه دردسر بشه یا بره به پسر بگه بعد پسر میگه چقد پیگیرمه 

دیگه از گروه لفت بده پرونده شو ببند

نه ولش کن اره ممکنه دردسر بشه یا بره به پسر بگه بعد پسر میگه چقد پیگیرمه  دیگه از گروه لفت بده ...

رفتارپسرع بامن خیلی بهتراز اون دختربودتوی گروهی ک من بودم.واقعا اونودوست داشت؟ولی ازی طرفی شک دارم رلش باشه و اگ رلش باشه دلم برادختره میسوزه موندم چ کنم