2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست

عاشق نشو هیچوقت تا نیومده خاستگاریت

من شدم الان واقعا بعضی وقتا بهم میریزم دعا کن باهم ازدواج کنیم اونم عاشقم شه دعا کن برام آجی

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
عاشق نشو هیچوقت تا نیومده خاستگاریت من شدم الان واقعا بعضی وقتا بهم میریزم دعا کن باهم ازدواج کنیم ...

عزیزدلمم انشالله زودتر بهم برسین دعامیکنم برات گلم.پیاماموخوندی؟کارم درست بودبنظرت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدلمم انشالله زودتر بهم برسین دعامیکنم برات گلم.پیاماموخوندی؟کارم درست بودبنظرت؟

ان شالله

خب نه بهتره میگفتی ببرم گپ ومعرفیم کن که عشقتم اگه قبول نکرد کات

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
دیگه خودش فهمید گند زده دستش رو شد بهتر لیاقتتو نداشت

بهش گفتم کامل گفت اون شروور زیادمیگه باهمه اینجورشوخی میکنه و رل من نیست.منم گفتم دوست ب ادم میگه عشقم.گفت شرروور گفت.منم گفتم برو باهمون خوش باش و قربون صدقش برو.گفت اوکی هرطورراحتی و پیوی روپاک میکنم.منم گفتم باهمون باش بسلامت اقای وفادار

بخوادت برمیگرده برگشت ازش بخوا نگران نباش حسم میگه برمیگرده

چندسالته گلم .همه چیوبهش گفتم ک بااون دختره چت کردو منم توگروه بودم و اون دختره بش گفت عشقم

گفت اون شروور میگفت منم گفتم دیگ دروغاتو باودنمیکنم باهاش باش گفت اوکی هرطورراحتی و پیویو پاک میکنم.گفتم قربون صدقه همون رو.بسلامت اقای وفادار .بعدم پیوبوپاک کرد

خوب گفتی 

بعدش توگپ به اون دختره گفت که اعصابم خورده مقصرشم تویی .دختره گفت چرا.گفت هوووف اعصابم خورده.دختره گفت پیوی.بعدشم دیگه توگپ داره چت میکنه انگار ن انگار

بنظرت واقعا دختره رودوست داره.دختره باهاش خوب حرف میزد ولی این عادی حرف میزد.

لابد با دختر هم دوسته توی گپ عادی حرف میزنن

دوست هم نباشه خوب نیست اینقد با دخترا راحت حرف میزنه

چند نفر توی گروه هستن؟

از گروه لفت بده فکر نکنه مهمه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

لابد با دختر هم دوسته توی گپ عادی حرف میزنن دوست هم نباشه خوب نیست اینقد با دخترا راحت حرف میزنه چ ...

اون دختره راحت باش حرف میزد این عادی جواب داد.ولی توگروهی ک من بودم بامن خیلی بهتر حرف میزد.الان تواون گروه چت کردم بهم گفت اسمت چیه اسم الکی گفتم.بعداول اسممو گفت گفت میشناسمت😅