2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست
خب وقتی میبینی داره خیانت میکنه هرچقدرهم خوب کلا ازش جداشو

موندم ب روش بیارم اون گپو یانه چیزی نگم.قبل اینکه بلاکش کنم چی بهش بگم.الان بلاکش کنم یابزارم توگروه بیشتر اماردستم بیاد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استغفرالله ......... اگه اینجور بگی فک میکنه برات مهمه 😐 در صورتی که باید بفمع مهم نی 🙄 فقط بای ...

بهش گفتم نتونستم نگم.گفت اون دوسته فقط شروورزیادمیگه و رل من نیست چیزی هم گفته الکی میگه توگپ.من رل ندارم.منم گفتم من دروغاتو باورنمیکنم بروباهمون .گفت باشه هرجورراحتی فکرکن.منم گفتم باهمون باش بسلامت اقای وفادار و پیوی پاک کرد

خب وقتی میبینی داره خیانت میکنه هرچقدرهم خوب کلا ازش جداشو

بهش پیام دادم ک ب رلت سلام برسون گفت رلی جز توندارم.اسم دختره رواوردم گفتم ب این.گفتم چتاروخوندم من بااکانت دوستم.گفت اون شروور ریاد میگه و من رلش نیستم الکی چرت میگه.منم گفتم من دروغاتودیگع باورنمیکنم باهاش باش گفت اوکی هرجورراحتی فک کن و پیویو پاک میکنم.بهش گفتم قربون صدقه همون برو بسلامت اقای وفادار.و پیویو پاک کرد

بهش پیام دادم ک ب رلت سلام برسون گفت رلی جز توندارم.اسم دختره رواوردم گفتم ب این.گفتم چتاروخوندم من ...

بعدش تواون گپه گفت ب دختره ک اعصابم خورده و همش مقصر تویی دختره گفت چیشده.گفت اعصاابم خوورده مقصرتویی.دختره بهش گفت پیوی.حالا یکم چت میکنه و ایموجی اعصاب خوردی میزاره

اگه عاشقش نیستی ولش کن مثل من نشی 

عاشقش بودم ولی تحمل اینونداشتم که اون دختره توگروه بهش گفت عشقم.درسته که اون اینجورجواب نمیدادو محل نمیداداونجور.ولی خب تحمل نداشتم و همه چیوبهش گفتم ک بااون دختره توگروه چت میکردو از هم خدافظی کردیم گعت اون رلم نیست و شروور میگفت ولی من دیگ خدافظی کردم