2821
2789
عنوان

خیانت

594 بازدید | 76 پست

سلام خوشگلا.گفتم سه ماه و خورده بایه پسر مجازی درارتباطم .بعدداخل همین گپی کع هستیم من ی اکانت فیک اوردم ک ببینم چجور برخورد میکنه این پسر.بعد حالااون پسررفته گپ زده این اکانت فیگ روهم ادکرده توگروه ک دارم چک میکنم دیدم ی دختری زیاد بهش محل میده ولی این زیاد مثل اون باش نمیخنده.دختره مثلا یکی دوبار بهش گفته عشقم .بنظرتون من چیکار کنم تواون گروه به دختره بگم خودم باهاش چیکار کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مجازی جدی نگیر از زندگیت میندازتت تهش هیچی

نه میخام بگم بااین پسر چجور برخورد کنم چی بهش بگم بعد بلاکش کنم.ب روش بیارم که تواون گروه اون دختره محلش میده و اینا یابدون هیچی بلاکش کنم فقط؟برارم یکی دوروز بگذره چتارو بیینم یانه

عزیزم خوبه داری میگی مجازی .پس اهمیت نده

خب میخام بدونم بااین پسر چجور برخورد کنم.بدم میاداینهمه بامن خوب بود و اینا بعد توگپ این دختره اینجور محلش میدع و ازطرفی موندم چجور باهاش برخوردکنم

یعنی تا وقتی که با اکانت ناشناس و اینا امتحان میکنین طرفو وضعیت همینه! من نمیدونم چه لزومی داره این ...

میخایم بدونیم ارزش داره اصلا باهاش حرف بزنیم یانه.من الان ب روی این پسر بیارم ک تواون گپش بودم بااکانت ناشناس؟چجور برخوردکنم.

جدی گرفتی ها بلاک کن تمام ولی یه خدافظ ای چیزی بگو بعد بلاک کن که بفهمه از عمد بلاک کردی 😃

نمیخاد ب روش بیارم یعنی اصلا؟؟میخام ی چی بگم ک بفهمه من متوجه شدم ولی نمیدونم چجور بهش بگم

خب میخام بدونم بااین پسر چجور برخورد کنم.بدم میاداینهمه بامن خوب بود و اینا بعد توگپ این دختره اینجو ...

خب وقتی میبینی داره خیانت میکنه هرچقدرهم خوب کلا ازش جداشو

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

نمیخاد ب روش بیارم یعنی اصلا؟؟میخام ی چی بگم ک بفهمه من متوجه شدم ولی نمیدونم چجور بهش بگم

خو میخایی چه بگی مثن ؟؟

بگی دیدمت اون باهات کرم گرف ؟؟

یا میخوایی بگی چرا یه گروه گپ دیگه زدی ؟؟

فقط بگو میدونم چه ادمی هستی و خداحافظی کن 🙄

ما همه برابر هستیم ✨
خو میخایی چه بگی مثن ؟؟ بگی دیدمت اون باهات کرم گرف ؟؟ یا میخوایی بگی چرا یه گروه گپ دیگه زدی ؟؟ ...

یعنی بهش بگم فهمیدم ادم هرزه ای هستی و خدافظ؟اصلا درموردگپ چیزی نگم بهش؟