2777
2789
عنوان

چرا شبا خیلی گرمم میشه

617 بازدید | 13 پست

یه چند مدتیه نصف شب از شدت گرمای بدنم از خواب بیدار میشم 

طوری که از گردن تا کمر خیس عرق شدم.پتو رو نمیتونم تحمل کنم

ولی بقیه خونواده اینجور نیستن بهشون میگم گرمه تعجب میکنن! 

اون بقیه که ازشون پرسیدی اشتباه میگن

منم اینجوریم😅😅من بحاطر اینه که خیلی گرماییم شمارو نمیدونم

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

منم اونجوریم

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بقیه که ازشون پرسیدی اشتباه میگن منم اینجوریم😅😅من بحاطر اینه که خیلی گرماییم شمارو نمیدونم

منم همینطورم گرماییم

ولی این حالتی نمیشدم که از خواب بپرم

من سرمایی هستم شدید ولی این حالت که می‌گید من هم دارم معمولا نزدیکای تخم گذرای یا پریود 

من به دکتر عمومی گفتم  گفت به دکتر زنان بگو ا اعلایم یایسگی زود رس هست باید دکتر زنان قرص بده 

من سرمایی هستم شدید ولی این حالت که می‌گید من هم دارم معمولا نزدیکای تخم گذرای یا پریود  من به ...

منم همین حدسو زدم

چون قبل از شروع و بعد از شروع این حالتی میشم

بدنم گر میگیره