2777
2789
عنوان

کی بیداره توروخدابیایین ی سوال واجب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ولی من نمیدونم قرص جلوگیری تو از کدوم نوع هست ال دی یا اچ دی 

پس همون دوتا که خوردی بسه ۱۲ ساعت بعد ۲ تا دیگه بخور

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منظورتون ازمنظم چیه من مثلا ممکنه یشب ساعت یک خورده باشم یشب دو یکمونیم 

تا سه ساعت اختلاف ساعت مشکلی نداره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منظورتون ازمنظم چیه من مثلا ممکنه یشب ساعت یک خورده باشم یشب دو یکمونیم 

نه ساعتش مهم نیست اینکه تو ۲۴ ساعت یکی خورده باشی به مدت ۳ ماه با حداقل یک ماه

ببین ولی من نمیدونم قرص جلوگیری تو از کدوم نوع هست ال دی یا اچ دی  پس همون دوتا که خوردی بسه ۱ ...

من مارولین میخورم ولی دوتاباهم نخوردم یکساعت و نیم فاصله داشت میشه الان یکی دیگه م بخورم 

من مارولین میخورم ولی دوتاباهم نخوردم یکساعت و نیم فاصله داشت میشه الان یکی دیگه م بخورم 

نه نخور به نظرم حالت بد میشه 

اشکال نداره

۱۲ ساعت بعد دو تا دیگه بخور  نترس احتمال بارداری خیلی خیلی کمه

اگه دوازده ساعت بددوتابخورم دوباره شبم طبق عادت همیشه بخورم اینجوری پرییودنمیشم 

عزیزم تا قرصا رو کنار نذاری پریود نمیشی...حداقل سه روز بعد اخرین قرص و حداکثر ده روز بعدش....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم تا قرصا رو کنار نذاری پریود نمیشی...حداقل سه روز بعد اخرین قرص و حداکثر ده روز بعدش....

مرسی عزیزم ازکمکت لطف کردی 

من ۲۲بهمن روزششم پرییودم بودواخرین روزپرییودم ینی دیشب تاریخ تخمک گذاریم نبود؟

مرسی عزیزم ازکمکت لطف کردی  من ۲۲بهمن روزششم پرییودم بودواخرین روزپرییودم ینی دیشب تاریخ تخمک ...

قربانت گلم.چهارده روز بعد از روز اول پریود تاریخ تخمک گذاریه معمولا.نه نبوده...قرصم که خوردی....نترس دیگه....خیره هرچی پیش میاد ان شاءالله