منم اصلا ناخواسته رو قبول ندارم بالاخره یا یکی از طرفین یا نردو کوتاهی کردن،بهرحال خودتو ناراحت نکن بخدا توکل کن و باکمک مشاور سعی کن تصمیم درستی بگیری
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
آیدا جان ما روش جلوگیریمون مطمئنی هس.اونم من که یک لوله داشتم که چپ باز بود.با دارو راستی بزرگ میشد.دکترا گفتن فقط آی وی اف.بعد عکس رنگی بطور معجزه وار باردار شدم.الانم خداروشکر میکنم.ولی رسیدگی به بچم و راه دکترش واقعا بیحوصله کرده منو. من هرماه از 21 ببعد آزاد میذارم.چون مطمئنم چیزی نمیشه من تخمکی ندارم
فردا صب ازین مدل کیت دار میزنم.من با دارو تخمک راستم به 17 بزور میرسید چپی هم 12. که حتی وقتی حامله شدم بخاطر ناامیدی و حرف دکترا تا2 ماه نمیدونستم باردارم.تا یک شب که شانسی گذاشتم و دیدم پررنگه.اونم نمیدونستم باچه سایز تخمکی شده.اونم ماهی که هیچ دارویی نخوردم و فقط به خاطر فکر به آی وی اف گریه میکردم.ولی قلبشم میزد و برام موند.حالا اینم هرچی قسمت باشه.ولی شوهرم میگه نه،اینم مث پسرمون پاش اونجوری میشه من حوصله ندارم
آیدا جان پای پسرم کلاب فوته.یعنی پای چپش داخل رحمم بداخل رشد کرده.دوماه گچ گرفتیم بعدم عمل کردیم بعدش کفش مخصوص و سنگین آهنی داشت که دوتا پاش قفل میشد.بعدش اونا رفت برای شب تا صب، کفش طبی برای صب تاشب