2777
2789
عنوان

نمیدونم حاملم یانه؟پس اینا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 51 پست
منم اصلا ناخواسته رو قبول ندارم بالاخره یا یکی از طرفین یا نردو کوتاهی کردن،بهرحال خودتو ناراحت نکن بخدا توکل کن و باکمک مشاور سعی کن تصمیم درستی بگیری
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیدا جان ما روش جلوگیریمون مطمئنی هس.اونم من که یک لوله داشتم که چپ باز بود.با دارو راستی بزرگ میشد.دکترا گفتن فقط آی وی اف.بعد عکس رنگی بطور معجزه وار باردار شدم.الانم خداروشکر میکنم.ولی رسیدگی به بچم و راه دکترش واقعا بیحوصله کرده منو. من هرماه از 21 ببعد آزاد میذارم.چون مطمئنم چیزی نمیشه من تخمکی ندارم
انسانم‌ آرزوست.  
فردا صب ازین مدل کیت دار میزنم.من با دارو تخمک راستم به 17 بزور میرسید چپی هم 12. که حتی وقتی حامله شدم بخاطر ناامیدی و حرف دکترا تا2 ماه نمیدونستم باردارم.تا یک شب که شانسی گذاشتم و دیدم پررنگه.اونم نمیدونستم باچه سایز تخمکی شده.اونم ماهی که هیچ دارویی نخوردم و فقط به خاطر فکر به آی وی اف گریه میکردم.ولی قلبشم میزد و برام موند.حالا اینم هرچی قسمت باشه.ولی شوهرم میگه نه،اینم مث پسرمون پاش اونجوری میشه من حوصله ندارم
انسانم‌ آرزوست.  
آیدا جان پای پسرم کلاب فوته.یعنی پای چپش داخل رحمم بداخل رشد کرده.دوماه گچ گرفتیم بعدم عمل کردیم بعدش کفش مخصوص و سنگین آهنی داشت که دوتا پاش قفل میشد.بعدش اونا رفت برای شب تا صب، کفش طبی برای صب تاشب
انسانم‌ آرزوست.  
انشاالله ک پای پسرتم خوب میشه. ولی تو ک بچه اولتو معجزه میدونی چرا اسم سقط رو میاری؟ نکن اینکارو ابنم معجزه بدون عزیزم. کاش خدا معجزه هاسو به منم نشون بده
تو اوج نا امیدی خدا یه نگاهی به دلم انداخت و یه فندوق گذاشت تو دلم:':-::-
سقط نکن وقتی بچه اولتم مشکل داره خدا قهرش میاد مشکلتون بزرگتر میشه بهش توکل کن گناه داره بچه
نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.