2777
2789
ایشان برای خانمی که پس از 12سال زندگی زناشویی بچه دارنشده بود سفارش کردند که قل هو الله احد رابرروی کاغذی بنویسند و آن خانم کاغذ را درظرفی آب بکشد و آب رابنوشد.مدتی نگذشت که آن زن باردارشد و خداوند به او فرزندی عنایت فرمود.
انشالله همتون حاجت روابشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دوستان این نظرشخصی منه امافکرکنم منظور ایشون این بوده که بایه چیز قابل خوردن مثل زعفران بنویسیم که بعد آب کشیدن بشه خوردش چون جوهر خودکار روکه نمیشه معمولا اینطور دعاها رو با زعفران مینویسن
من ذکرهای اینظوری رو
توی خودنویس میریزم با چوب کبریت هم میشه یا خلال دندان
آره بهارجان بنویس بعد توی یک ظرف کاغذو آب بکش که نوشته هاش برن توی ظرف شسته بشن بعد آبشو بخور و توکل برخدا
کوهستان قریه ای است کهدر فاصله 6 کیلومتری بهشهر مازندران واقع است . در آنجا مردی به نام آقای حاج شیخمحمد کوهستانی دانشمند، مجتهد و استاد علم اخلاق و معارف حقّه الهیّه بود . این مردبزرگ مربی جمعی از علما و طلاب علوم دینیه بوده است.

کسانی که او را میدیدند قبل از آنکه علم و فقاهت او جلب توجهشان را بکند معنویت و حقیقت و اخلاق وکمالات انسانی او آنها را متوجه به خود می کرد. قلبش مملو از عشق و محبت به خاندانعصمت و طهارت علیهم السلام خصوصاً حضرت ولیعصر ارواحنا فداه بود.

زندگیبسیار ساده ای داشت حتی لباسش از کرباس و پنبه و پارچه های دستباف بود. وقتی انسانبا او برخورد می کرد بخصوص در کوهستان فکر می کرد که از اوضاع مملکت و سیاست واجتماع اطلاعی ندارد ولی با هوش و تیز بینی عجیبی که به غیب گویی شبیه تر بود ازآینده مملکت و سیاست ما را مطلع می ساخت. فوق العاده مهربان و خوش اخلاق بود اتاقیکه معمولاً برای پذیرایی میهمانان آماده و نسبتاً اتاق بزرگی بود. فرشش حصیر و درگوشه اتاق ، منبر کوتاه یک پله و ... بود ولی در اتاق معنویت عجیبی بود انسان را ازتوجه به دنیا باز می داشت و متوجه خدای می کرد حتی بعضی از اولیاء خدا می گفتند دراین اتاق حضرت ولیعصر علیه السلام مکرر نزول اجلال فرموده اند.