2777
2789
عنوان

هدیه ولنتاین هیچی نگرفتم..

859 بازدید | 61 پست

من خودم براش قاب گوشی با یه سری چیزای ریزو نامه خوشگل مشگل کردم با پست فرستادم اما نامزدم چیزی برام نخرید روز زنم همچنین تولدم که شهریور بودم همچنین سالگرد ازدواجمونم که تیر بود همچنین اما من ذره ای ناراحت نشدم ما زنا قدرتمند تراز اونی هستیم که وابسته باشیم درسته ادم از همسرش توقع داره اما وقتی نمیشه یه خسیس یا یه کوته فکرو عوض کرد باید خودمونو با ناله جر بدیم؟ خیر ابدا اینطور نیستم من همینطور با اعتماد بنفس پیش میرم نیتم همیشه خوبه فکر همیشه مثبته به هیچ عنوان خودمو ضعیف نشون نمیدم همون چند ماهه اول متوجه شدم اینکارا جواب نمیده..کتاب زیاد می خونم ..خوشحالم حس خوشبختی دارم و حس میکنم کارم درسته ..درسته که پول خرج نمیکنه برام حتی ده تومن نمیذاره تو دستم اما دیدم که رفتارم باعث شده اعتماد بنفس اون بیاد پایین هرچند من همیشه بهش ابراز علاقه میکنم..حس میکنم انرژی من باعث میشه اون وابسته بشه..

در هر صورت غم چرا؟!چیزیو درست نمیکنه ترجیح میدم روحیمو حفظ کنم و از راهی که از پس شوهرم بر میاد تقاضای عشق کنم..من خیلی به رفتارام فکر میکنم و خیلی تحلیل میکنم..امیدوارم حس خوب منو همه ی زنا داشته باشن و خودشون برای خودشون ارزش قائل بشن!

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددلم میخوادمث ت باشم اما نمیشه ازکادو نگرفتنش ناراحت نیستم ازاخلاقش ازلج کردنای یهویی وبچه بازیش خدایی زندگیمونو داره خراب میکنه سردشدم حتی به جدایی دارم فک میکنم حوصله اینجورزندگیو ندارم کاش پسرم ....‌

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

این اسمش نه قدرته نه عشق 

خیلی ببخشید این اسمش اینه که شما خودتو دارید راضی میکنید که انگار چیزی نشده 

طرف خسیسه مشخصه نه برای کادو ولنتاین و ... .خودتون میگید برام پول خرج نمیکنه 

این آدم فردا روزی باید برای مخارج سادتون ازش گدایی کنید تا پول بده بهتون 

تولد سالگرد ازدواج روز زن .کلا سه تا مناسبته نمیگم دقیقا باید هر مناسبت بخره اما اینکه میگید پول خرج نمیکنه یه اشکالی هست بعدا به مشکل می‌خورید حتما

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

والا این نه قدرته نه عشق، شما خودتونو به بی‌خیالی زدی 

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

آدم ازدواج می‌کنه که توجه و محبت نگیره؟ من حس میکنم سرت رو مثل کبک کردی تو برف و کتابهایی هم که می‌خونی احتمالا کتابهای روانشناسی زرده... اینکه آدم خودشو جر نده درسته ولی اینکه نیاز و خواسته‌ات رو سرکوب کنی و طرف مقابلت هم مسولیت پذیر نباشه از نظر من که عقلانی نیست...زندگی فقط کادو نیس چهار روز دیگه هزار تا مسأله پیش میاد زن و مرد پشت هم نباشن که نمی‌گذره

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
 والا این اسمش قدرت زن نیست

قدرت زن چیه ازنظر تو؟

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
قدرت؟😂

حماقت؟ساده لوحی؟

بیخیال اونقدر احمق نیستم که با ۱۶ سال درس خوندم این حجم پیشرفت تو زندگی با خنده ی شما در هم بشکنم😄

شوخی میکنی؟!

جون