2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم😔

103 بازدید | 10 پست

دوروز دیگ تولدمه شوهرم خودشو قهر کرده ینی این کارشه هرسال اینجوری میکنه دیگ کم مونده از ناراحتی بترکم

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

شماهم دوروز قبل از تولدش قهر کنید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منو بگو هرمناسبتی براش کادو میگیرم ک یاد بگیره امروزم رفتم براش ی ست ورزشی مردونه خریدم اوردم خونه اصلا نخواست ببینه یا تن بزنه ببین بهش میشه یا نه من بردم تو کشو لباساش گذاشتم اینقد ناراحتم چیزی نمونده گریه کنم یکم ذوق نداره برای کادو گرفتنام ۶ ساله ازدواج کردیم هرسالشم خریدم ولی اون هیچی نخریده من میخرم ک یاد بگیره ولی بی فایدس

چ خسیس و‌ بدبختن  اینجور ادما پول کیک و گلم نداره ینی

چرا داره اتفاقا خسیسم نیس اما دیگ عادتش شده

دختر منو بگو هرمناسبتی براش کادو میگیرم ک یاد بگیره امروزم رفتم براش ی ست ورزشی مردونه خریدم اوردم خ ...

منم چن روزه براش کادو روز مرد گرفتمم هنوز نیومده اما نمیدونم چرا شانسم اینجوری 

واا مثلا چرا؟   وقتی روز ب این مهمیو اینجوریه توام بقیه روزا محلش نده بنظرم

شانس بدع من دیگ 😭دو روزیم هس ای یو ای کردم نمیدونم چرا احساسی شدم هی گریه میکنم

منم چن روزه براش کادو روز مرد گرفتمم هنوز نیومده اما نمیدونم چرا شانسم اینجوری 

منک امشب حرف دلمو زدم بهش گفتم بی فرهنگی اجتماعی بودن بلد نیستی من اینارو میخرم ک بچم ببینه یاد بگیره ولی خب منم اخرین بار بود ک خریدم یادت باشه ۱۴۰۰ بود اخرین کادوت از طرف من و دیگ تامام